![Fish and Shell-Fish in the International Cuisine](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/032/778/9780900778032.OL.0.m.jpg)
Fish and Shell-Fish in the International Cuisine
de Simms, A. E. (Ed.)
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Bien/No Jacket
- ISBN 10
- 0900778032
- ISBN 13
- 9780900778032
- Librería
-
Colorado Springs, Colorado, United States
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
London: Virtue & Co., 1985 Binding scuffed with long mar on front cover and some wear to extremities; textblock clean; 504 pp. including index.. Grey Cloth. Good/No Jacket. Illus. by Color Photographs. 4to - over 9¾" - 12" tall. Hard Cover.
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- Clausen Books, RMABA
(US)
- Inventario del vendedor #
- SAS5102
- Título
- Fish and Shell-Fish in the International Cuisine
- Autor
- Simms, A. E. (Ed.)
- Ilustrador
- Color Photographs
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Usado - Bien
- Estado de la sobrecubierta
- No Jacket
- ISBN 10
- 0900778032
- ISBN 13
- 9780900778032
- Editorial
- Virtue & Co.
- Lugar de publicación
- London
- Fecha de publicación
- 1985
- Palabras clave
- NOBN; NOAMZCOM; NOHALF; Cookbook; Cooking; Cookery; Cuisine; Culinary; Recipes; Food; Fish; Shellfish; Seafood; Preparations; Cleaning; International Recipes
- Catálogos del vendedor
- Cooking;
Términos de venta
Clausen Books, RMABA
Visa, Mastercard, American Express, Discover/Novus, Checks, Money Orders, and Paypal. RETURNS: Satisfaction guaranteed. Return within 10 days of receipt if not as described. OVSEAS ORDERS: Shipped at cost. The biblio.com shipping template for orders outside the U.S. do not apply.
Sobre el vendedor
Clausen Books, RMABA
Miembro de Biblio desde 2006
Colorado Springs, Colorado
Sobre Clausen Books, RMABA
Established July 1, 1946. Member- Rocky Mountain Antiquarian Booksellers Association. Now exclusively on-line. Used - Old - Rare - Out-of-print - Antiquarian; CERTIFIED APPRAISALS * Visit our homepage at www.clausenbooks.com
Glosario
Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen: