The Flavor Bible: the essential guide to culinary creativity, based on the wisdom of America's most imaginative chefs
de Page, Karen & Dornenburg, Andrew
- Usado
- Tapa dura
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- ISBN 10
- 0316118400
- ISBN 13
- 9780316118408
- Librería
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Melbourne, Victoria, Australia
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Sobre este artículo
New York, USA: Little Brown & Co, 2008. New Hardcover.
Page, Karen & Dornenberg, Andrew. The Flavor Bible: the essential guide to culinary creativity, based on the wisdom of America's most imaginative chefs. Little Brown & Co: New York, USA 2008. 4to (260x200mm) HC xi,[1]380pp. (photography by Barry Salzman)
James Beard Book Awards - 2009 - Reference and Scholarship
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Detalles
- Librería
- Books for Cooks (AU)
- Inventario del vendedor #
- 9780316118408
- Título
- The Flavor Bible
- Autor
- Page, Karen & Dornenburg, Andrew
- Formato/Encuadernación
- New Hardcover
- Estado del libro
- Usado
- Cantidad disponible
- 2
- Encuadernación
- Tapa dura
- ISBN 10
- 0316118400
- ISBN 13
- 9780316118408
- Editorial
- Little Brown & Co
- Lugar de publicación
- New York, USA
- Fecha de publicación
- 2008
- Catálogos del vendedor
- Reference & Food Writing;
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