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Food and Cooking in 16th-Century Britain: History and Recipes
de Peter Brears
- Usado
- as new
- Tapa blanda
- Estado
- As New
- ISBN 10
- 1850745366
- ISBN 13
- 9781850745365
- Librería
-
Reading, United Kingdom
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Sobre este artículo
Swindon: English Heritage, 2001. Book. As New. Paperback. Reprint. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. 47pages. Yes, you will get the Posset and Thick Mutton Stew!.
Reseñas
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Detalles
- Librería
- Books & Bygones (GB)
- Inventario del vendedor #
- 26422
- Título
- Food and Cooking in 16th-Century Britain: History and Recipes
- Autor
- Peter Brears
- Formato/Encuadernación
- Tapa blanda
- Estado del libro
- Nuevo
- Edición
- Reprint
- ISBN 10
- 1850745366
- ISBN 13
- 9781850745365
- Editorial
- English Heritage
- Lugar de publicación
- Swindon
- Fecha de publicación
- 2001
- Tamaño
- 8vo - over 7¾" - 9&f
- Palabras clave
- Cookery Cooking Food Recipes History
- Catálogos del vendedor
- Cookery; Cookery - History and Reference;
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