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Food and Cooking in 16th-Century Britain: History and Recipes

Food and Cooking in 16th-Century Britain: History and Recipes

Food and Cooking in 16th-Century Britain: History and Recipes
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Food and Cooking in 16th-Century Britain: History and Recipes

de Peter Brears

  • Usado
  • as new
  • Tapa blanda
Estado
As New
ISBN 10
1850745366
ISBN 13
9781850745365
Librería
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
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Sobre este artículo

Swindon: English Heritage, 2001. Book. As New. Paperback. Reprint. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. 47pages. Yes, you will get the Posset and Thick Mutton Stew!.

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Detalles

Librería
Books & Bygones GB (GB)
Inventario del vendedor #
26422
Título
Food and Cooking in 16th-Century Britain: History and Recipes
Autor
Peter Brears
Formato/Encuadernación
Tapa blanda
Estado del libro
Nuevo
Edición
Reprint
ISBN 10
1850745366
ISBN 13
9781850745365
Editorial
English Heritage
Lugar de publicación
Swindon
Fecha de publicación
2001
Tamaño
8vo - over 7¾" - 9&f
Palabras clave
Cookery Cooking Food Recipes History
Catálogos del vendedor
Cookery; Cookery - History and Reference;

Términos de venta

Books & Bygones

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Sobre Books & Bygones

On line inventory of 10,500 books, many genres.Our main interest is Cookery Books of which we have just over 4,500 books

Glosario

Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:

Reprint
Any printing of a book which follows the original edition. By definition, a reprint is not a first edition.
New
A new book is a book previously not circulated to a buyer. Although a new book is typically free of any faults or defects, "new"...

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