The Food and Cooking of Brazil: Traditions, Ingredients, Tastes, Techniques, 65 Classic Recipes
de Farah, Fernando
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- ISBN 10
- 1903141931
- ISBN 13
- 9781903141939
- Librería
-
Exeter, Devon, United Kingdom
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Sobre este artículo
Anness Pub Ltd, 2011. Hardcover. New. 128 pages. 11.10x9.30x0.80 inches.
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Detalles
- Librería
- Revaluation Books (GB)
- Inventario del vendedor #
- __1903141931
- Título
- The Food and Cooking of Brazil: Traditions, Ingredients, Tastes, Techniques, 65 Classic Recipes
- Autor
- Farah, Fernando
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Nuevo
- Cantidad disponible
- 1
- ISBN 10
- 1903141931
- ISBN 13
- 9781903141939
- Editorial
- Anness Pub Ltd
- Lugar de publicación
- New York
- Fecha de publicación
- 2011
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