Food and Cooking in Victorian England: A History
de Andrea L. Broomfield
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- ISBN 10
- 0275987086
- ISBN 13
- 9780275987084
- Librería
-
Southport, Merseyside, United Kingdom
10 copias disponibles en esta librería
(Puedes añadir más en el área de pago.)
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
Hardback. New. Nine recipes serve as entry points for detailing the history of food production, cooking, and diet throughout Queen Victoria's reign in England. More than that, however, Broomfield offers an introduction to the world of everyday dining, food preparation, and nutrition during one of the most interesting periods of English history.
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- The Saint Bookstore (GB)
- Inventario del vendedor #
- B9780275987084
- Título
- Food and Cooking in Victorian England: A History
- Autor
- Andrea L. Broomfield
- Formato/Encuadernación
- Hardback
- Estado del libro
- Nuevo
- Cantidad disponible
- 10
- Encuadernación
- Tapa dura
- ISBN 10
- 0275987086
- ISBN 13
- 9780275987084
- Editorial
- Praeger Publishers
- Lugar de publicación
- Westport, Connecticut
- Primera fecha de publicación de esta edición
- April 30, 2007
Términos de venta
The Saint Bookstore
Refunds or Returns: A full refund of the price paid will be given if returned within 30 days in undamaged condition. If the product is faulty, we may send a replacement.
Sobre el vendedor
The Saint Bookstore
Miembro de Biblio desde 2018
Southport, Merseyside
Sobre The Saint Bookstore
The Saint Bookstore specialises in hard to find titles & also offers delivery worldwide for reasonable rates.
Glosario
Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:
- New
- A new book is a book previously not circulated to a buyer. Although a new book is typically free of any faults or defects, "new"...