Food Culture & History - Volume I, 1993
de Mars, Gerald and Valerie
- Usado
- Muy bueno
- Tapa blanda
- First
- Estado
- Muy bueno
- ISBN 10
- 095217460X
- ISBN 13
- 9780952174608
- Librería
-
Reading, United Kingdom
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Sobre este artículo
London: London Food Seminar, 1993. Book. Very Good. Paperback. First Edition. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. 220 pages. Choices are rarely random, and particularly with food. The power of food arises not only because ideas about food are shared ideas, and therefore reflect their social contexts, but because they also help to construct them..
Reseñas
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Detalles
- Librería
- Books & Bygones (GB)
- Inventario del vendedor #
- 26370
- Título
- Food Culture & History - Volume I, 1993
- Autor
- Mars, Gerald and Valerie
- Formato/Encuadernación
- Tapa blanda
- Estado del libro
- Usado - Muy bueno
- Edición
- First Edition
- ISBN 10
- 095217460X
- ISBN 13
- 9780952174608
- Editorial
- London Food Seminar
- Lugar de publicación
- London
- Fecha de publicación
- 1993
- Tamaño
- 8vo - over 7¾" - 9&f
- Palabras clave
- Food Culture History
- Catálogos del vendedor
- Cookery; Cookery - History and Reference;
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