Ir al contenido

Food in History

Food in History

Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Ver a tamaño completo.

Food in History

de Tannahill, Reay

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
  • First
Estado
Aceptable/fair
ISBN 10
0812814371
ISBN 13
9780812814378
Librería
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Millbury, Massachusetts, United States
Precio
EUR 7.19
O solamente EUR 6.47 con un
Membresía Biblioclub
EUR 5.68 Envío a USA
Envío estándar: de 3 a 9 días

Más opciones de envío

Formas de pago aceptadas

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Discover
  • PayPal

Sobre este artículo

Stein And Day, 1973. possible first edition. Hardcover. Fine/fair. rc. 448 pp. Red boards with gilt. Dust jacket has tears and chips.

Sinopsis

Includes bibliographical references (p. [397]-409) and index.

Reseñas

Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)

¡Estás clasificando este libro como un obra, no al vendedor ni la copia específica que has comprado!

Detalles

Librería
Millbury Books US (US)
Inventario del vendedor #
00001418
Título
Food in History
Autor
Tannahill, Reay
Ilustrador
rc
Formato/Encuadernación
Tapa dura
Estado del libro
Usado - Aceptable
Estado de la sobrecubierta
fair
Cantidad disponible
1
Edición
possible first edition
ISBN 10
0812814371
ISBN 13
9780812814378
Editorial
Stein And Day
Lugar de publicación
New York
Fecha de publicación
1973
Catálogos del vendedor
Cooking / History; COOKING / History;

Términos de venta

Millbury Books

30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.

Sobre el vendedor

Millbury Books

Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Miembro de Biblio desde 2021
Millbury, Massachusetts

Sobre Millbury Books

Compelling Perspectives, LLC is a small on-line bookseller located in central Massachusetts. We specialize in out-of-print books about cooking, gastronomy, cuisine and food history. We blog about these and related subjects on our blog at www.mycuisineblog.com as centralmassguy. All our books have been individually selected, appraised and prepared for sale to insure you receive top quality books.

Glosario

Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:

Gilt
The decorative application of gold or gold coloring to a portion of a book on the spine, edges of the text block, or an inlay in...
First Edition
In book collecting, the first edition is the earliest published form of a book. A book may have more than one first edition in...
Jacket
Sometimes used as another term for dust jacket, a protective and often decorative wrapper, usually made of paper which wraps...

Categorías de este libro

tracking-