Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Food in History
de Tannahill, Reay
- Usado
- Aceptable
- Tapa dura
- Estado
- Aceptable/Fine
- ISBN 10
- 014010206X
- ISBN 13
- 9780140102062
- Librería
-
Albuquerque, New Mexico, United States
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
New York: Crown Pub., 1988. Revised Edition. . Hardcover. Fine/Fine. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. Fully Revised and Updated Edition, First Printing. Hard cover 8vo. Fine and unmarked book in Fine DJ. 424pp inc. textual footnotes, Notes on Sources, Index; illustrated in reproductions.
Sinopsis
Includes bibliographical references (p. [397]-409) and index.
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- Basement Books (US)
- Inventario del vendedor #
- 040847
- Título
- Food in History
- Autor
- Tannahill, Reay
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Usado - Aceptable
- Estado de la sobrecubierta
- Fine
- Cantidad disponible
- 1
- Edición
- Revised Edition.
- ISBN 10
- 014010206X
- ISBN 13
- 9780140102062
- Editorial
- Crown Pub.
- Lugar de publicación
- New York
- Fecha de publicación
- 1988
- Páginas
- 424
- Tamaño
- 8vo - over 7¾" - 9¾" tall
- Palabras clave
- HISTORY FOOD
- Catálogos del vendedor
- Non-fiction; History;
Términos de venta
Basement Books
All items subject to prior sale. International orders accepted by payment in U.S.D. through PayPal or checks payable through a U.S. bank. Items may be returned within 10 days (in the same condition as shipped), if not as described. Please e-mail prior to return.
Sobre el vendedor
Basement Books
Miembro de Biblio desde 2003
Albuquerque, New Mexico
Sobre Basement Books
BASEMENT BOOKS, in Albuquerque, New Mexico, specializes in hard-to-find non-fiction, Western Americana, History, and First Edition mysteries and literature.