Ir al contenido

The Food of Italy

The Food of Italy

Ver a tamaño completo.

The Food of Italy

de Roden, Claudia

  • Usado
Estado
Ver descripción
ISBN 10
0701134933
ISBN 13
9780701134938
Librería
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Melbourne, Victoria, Australia
Precio
EUR 30.87
O solamente EUR 27.78 con un
Membresía Biblioclub
EUR 25.16 Envío a USA
Envío estándar: de 10 a 28 días

Más opciones de envío

Formas de pago aceptadas

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Discover
  • PayPal

Sobre este artículo

London: Chatto & Windus, 1989. Second-hand hardcover.

Roden, Claudia. The Food of Italy. Chatto & Windus: London, 1989. 4to (255x195mm) pict dj, pict bds 218,[6]pp. (photography by Graham Kirk) VG/VG t.e faintly soiled; owner name to ffep

Sinopsis

Claudia Roden was born in Cairo, educated in Paris and London, where she has lived for many years. Widely admired as both a great cook and a fine writer, she has written classic works on Middle Eastern and Mediterranean cookery and, most recently, her award-winning The Book of Jewish Food .

Reseñas

Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)

¡Estás clasificando este libro como un obra, no al vendedor ni la copia específica que has comprado!

Detalles

Librería
Books for Cooks AU (AU)
Inventario del vendedor #
9780701134938-2
Título
The Food of Italy
Autor
Roden, Claudia
Formato/Encuadernación
Second-hand hardcover
Estado del libro
Usado
Cantidad disponible
1
Encuadernación
Tapa dura
ISBN 10
0701134933
ISBN 13
9780701134938
Editorial
Chatto & Windus
Lugar de publicación
London
Fecha de publicación
1989
Catálogos del vendedor
Regional Cooking;

Términos de venta

Books for Cooks

30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.

Sobre el vendedor

Books for Cooks

Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Miembro de Biblio desde 2018
Melbourne, Victoria

Sobre Books for Cooks

Australia's specialist indie culinary bookstore for armchair cooks, professional chefs & avid foodies right in the heart of Melbourne at the Queen Victoria Market; open every day. We stock over 45,000 new, old, vintage and antiquarian books & ephemera about food, drink and the culinary arts Members of ANZAAB, ILAB, IOBA and the Australian Booksellers Association. Established 1983.

Glosario

Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:

BDS
Common term for the covers of a hardbound book. The term 'boards' refers to the thick cardboard under the paper or cloth...
VG/VG
Very Good Condition book with a Very Good Condition dust jacket. Very Good Condition indicates a used book that does show some...

Categorías de este libro

tracking-