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Food Processing Technology: Principles and Practice de Fellows, P - 2008

de Fellows, P

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Food Processing Technology: Principles and Practice de Fellows, P - 2008
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Food Processing Technology: Principles and Practice

de Fellows, P

  • Usado
  • Tapa blanda
Crc Press, 2008. This is an ex-library book and may have the usual library/used-book markings inside.This book has soft covers. Book contains pencil markings In fair condition, suitable as a study copy. Please note the Image in this listing is a stock photo and may not match the covers of the actual item,1200grams, ISBN:0849308879

Tenemos 5 ejemplares disponibles a partir de EUR 3.00.

Food Processing Technology: Principles and Practice, Second Edition (Woodhead Publishing in Food...
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Food Processing Technology: Principles and Practice, Second Edition (Woodhead Publishing in Food Science and Technology)

de Fellows, P.J

  • Usado
  • Tapa blanda
Estado
Usado
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780849308871 / 0849308879
Cantidad disponible
1
Librería
Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 3.00
EUR 12.75 enviando a

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Descripción:
Crc Press, 2000. This is an ex-library book and may have the usual library/used-book markings inside.This book has soft covers. In poor condition, suitable as a reading copy. Please note the Image in this listing is a stock photo and may not match the covers of the actual item,1150grams, ISBN:0849308879
Precio
EUR 3.00
EUR 12.75 enviando a
Food Processing Technology: Principles and Practice
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Food Processing Technology: Principles and Practice

de Fellows, P

  • Usado
  • Tapa blanda
Estado
Usado
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780849308871 / 0849308879
Cantidad disponible
1
Librería
Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 4.19
EUR 12.75 enviando a

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Descripción:
Crc Press, 2002. This is an ex-library book and may have the usual library/used-book markings inside.This book has soft covers. Book contains pen, pencil & highlighter markings In poor condition, suitable as a reading copy. Please note the Image in this listing is a stock photo and may not match the covers of the actual item,1150grams, ISBN:9780849308871
Precio
EUR 4.19
EUR 12.75 enviando a
Food Processing Technology: Principles and Practice
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Food Processing Technology: Principles and Practice

de Fellows, P

  • Usado
  • Tapa blanda
Estado
Usado
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780849308871 / 0849308879
Cantidad disponible
1
Librería
Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 4.76
EUR 12.75 enviando a

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Descripción:
CRC Press, 2000. This is an ex-library book and may have the usual library/used-book markings inside.This book has soft covers. In fair condition, suitable as a study copy. Please note the Image in this listing is a stock photo and may not match the covers of the actual item,1100grams, ISBN:0849308879
Precio
EUR 4.76
EUR 12.75 enviando a
Food Processing Technology: Principles and Practice, Second Edition (Woodhead Publishing in Food...
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Food Processing Technology: Principles and Practice, Second Edition (Woodhead Publishing in Food Science and Technology)

de Fellows, P.J

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780849308871 / 0849308879
Cantidad disponible
1
Librería
Hyattsville, Maryland, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 29.37
EUR 4.29 enviando a

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Descripción:
CRC Press. paperback. Very Good. 6x1x9. Two pages have some orange highlighting. Otherwise excellent. Minor wear on edges of cover.
Precio
EUR 29.37
EUR 4.29 enviando a
Food Processing Technology: Principles and Practice, Second Edition (Woodhead Publishing in Food...
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Food Processing Technology: Principles and Practice, Second Edition (Woodhead Publishing in Food Science and Technology)

de Fellows, P.J

  • Usado
  • Bien
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780849308871 / 0849308879
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 78.42
Envío gratuito a

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Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 78.42
Envío gratuito a