Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Food of Spain and Portugal: The Complete Iberian Cuisine
de Ortiz, Elisabeth Lambert
- Usado
- Tapa dura
- First
- Estado
- As New/Fine
- ISBN 10
- 0689120575
- ISBN 13
- 9780689120572
- Librería
-
post falls, Idaho, United States
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
U.S.A.: Atheneum. As New/Fine. 1989. First Edition. Hardcover. 0689120575 290pp including bibliography and index an introduction to and the definitive collection of the finest recipes from the Iberian Peninsula Recipes from Spain and Portugal .
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- First Choice Books (US)
- Inventario del vendedor #
- 89538
- Título
- The Food of Spain and Portugal: The Complete Iberian Cuisine
- Autor
- Ortiz, Elisabeth Lambert
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Nuevo
- Edición
- First Edition
- ISBN 10
- 0689120575
- ISBN 13
- 9780689120572
- Editorial
- Atheneum
- Lugar de publicación
- U.S.A.
- Fecha de publicación
- 1989
- Palabras clave
- Cookery, Spanish, Cookery, Portuguese, Cuisine, Iberian, Cookery, Iberian
Términos de venta
First Choice Books
If the book is not in the condition described in our listing we will refund the full sale price plus the shipping charge.
Sobre el vendedor
First Choice Books
Miembro de Biblio desde 2005
post falls, Idaho
Sobre First Choice Books
We carry a wide variety of books, specializing in history, childrens, vintage juveniles, technical, and scholarly editions.
Glosario
Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:
- First Edition
- In book collecting, the first edition is the earliest published form of a book. A book may have more than one first edition in...