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Foundations of Restaurant Management & Culinary Arts: Level 2 de National Restaurant Association - 2010-05-27

de National Restaurant Association

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Foundations of Restaurant Management & Culinary Arts: Level 2 de National Restaurant Association - 2010-05-27
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Foundations of Restaurant Management & Culinary Arts: Level 2

de National Restaurant Association

  • Usado
  • good
  • Tapa dura
Pearson, 2010-05-27. Hardcover. Good. 8x1x11.
  • Librería Independent bookstores US (US)
  • Formato/Encuadernación Tapa dura
  • Estado del libro Usado - Good
  • Cantidad disponible 1
  • Encuadernación Tapa dura
  • ISBN 10 0131380222
  • ISBN 13 9780131380226
  • Editorial Pearson
  • Fecha de publicación 2010-05-27
  • Tamaño 8x1x11
  • X weight 68 oz
  • Size 8x1x11

Tenemos 21 ejemplares disponibles a partir de EUR 7.79.

Foundations of Restaurant Management and Culinary Arts : Level 2
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Foundations of Restaurant Management and Culinary Arts : Level 2

de National Restaurant Association Staff, National Restaurant Association, National Restaurant

  • Usado
Estado
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780131380226 / 0131380222
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.79
Envío gratuito a

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Descripción:
Pearson Education. Used - Very Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 7.79
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Foundations of Restaurant Management and Culinary Arts : Level 2

Foundations of Restaurant Management and Culinary Arts : Level 2

de National Restaurant National Restaurant Association

  • Usado
  • good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780131380226 / 0131380222
Cantidad disponible
6
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.36
Envío gratuito a

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Descripción:
Pearson Education, 2010. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 8.36
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Foundations of Restaurant Management and Culinary Arts : Level 2

Foundations of Restaurant Management and Culinary Arts : Level 2

de National Restaurant National Restaurant Association

  • Usado
  • good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780131380226 / 0131380222
Cantidad disponible
2
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.36
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Descripción:
Pearson Education, 2010. Hardcover. Good. Former library book; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 8.36
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Foundations of Restaurant Management and Culinary Arts : Level 2

Foundations of Restaurant Management and Culinary Arts : Level 2

de National Restaurant National Restaurant Association

  • Usado
  • good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780131380226 / 0131380222
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.36
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Descripción:
Pearson Education, 2010. Hardcover. Good. Disclaimer:Missing dust jacket; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 8.36
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Foundations of Restaurant Management & Culinary Arts: Level Two
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Foundations of Restaurant Management & Culinary Arts: Level Two

de National Restaurant Association

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
Estado
Usado - Acceptable
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780131380226 / 0131380222
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.36
Envío gratuito a

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Descripción:
Pearson, 2010. Hardcover. Acceptable. Former library book; Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 8.36
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Foundations of Restaurant Management and Culinary Arts : Level 2

Foundations of Restaurant Management and Culinary Arts : Level 2

de National Restaurant National Restaurant Association

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
Estado
Usado - Acceptable
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780131380226 / 0131380222
Cantidad disponible
2
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.36
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Descripción:
Pearson Education, 2010. Hardcover. Acceptable. Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 8.36
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Foundations of Restaurant Management & Culinary Arts: Level 2
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Foundations of Restaurant Management & Culinary Arts: Level 2

  • Usado
Estado
UsedVeryGood
ISBN 10 / ISBN 13
9780131380226 / 0131380222
Cantidad disponible
1
Librería
WALNUT GROVE, Missouri, United States
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 6.91
EUR 3.99 enviando a

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Descripción:
UsedVeryGood. Hand inspected by live bookworms! Cover and spine are in great condition. Pages are crisp and clean with no writing or highlighting. Ships fast! Same or Next Day Shipping! Thanks for supporting a small family business! Satisfaction guaranteed!
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EUR 6.91
EUR 3.99 enviando a
Foundations of Restaurant Management & Culinary Arts: Level 2
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Foundations of Restaurant Management & Culinary Arts: Level 2

de National Restaurant Association

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
Estado
Usado - Acceptable
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780131380226 / 0131380222
Cantidad disponible
4
Librería
Ligonier, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.99
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Descripción:
Pearson, 2010-05-27. Hardcover. Acceptable. 10x8x1. Book Leaves in 1 Business Day or Less! Leaves Same Day if Received by 2 pm EST! Cover is worn, mostly corners and binding. Acceptable. Multiple copies available. MI
Precio
EUR 10.99
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Foundations of Restaurant Management & Culinary Arts: Level 2
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Foundations of Restaurant Management & Culinary Arts: Level 2

de National Restaurant Association

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
Estado
Usado - Acceptable
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780131380226 / 0131380222
Cantidad disponible
4
Librería
Ligonier, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.99
Envío gratuito a

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Descripción:
Pearson, 2010-05-27. Hardcover. Acceptable. 10x8x1. Book Leaves in 1 Business Day or Less! Leaves Same Day if Received by 2 pm EST! Book is water damaged, still legible and very usable. Cover is worn, mostly corners and binding. Acceptable. Multiple copies available. MI
Precio
EUR 10.99
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Foundations of Restaurant Management & Culinary Arts: Level 2
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Foundations of Restaurant Management & Culinary Arts: Level 2

de National Restaurant Association

  • Usado
  • good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780131380226 / 0131380222
Cantidad disponible
12
Librería
Ligonier, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.08
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Descripción:
Pearson, 2010-06-06. Hardcover. Good. Book Leaves in 1 Business Day or Less! Leaves Same Day if Received by 2 pm EST! Cover has some wear, mostly corners and binding. Good. Multiple copies available. MI
Precio
EUR 11.08
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