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Foundations of Restaurant Management & Culinary Arts: Level 2
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Foundations of Restaurant Management & Culinary Arts: Level 2 Tapa dura - 2010 - 1st Edición

de National Restaurant Association


Información de la editorial

Industry-driven curriculum that launches students into their restaurant and foodservice career! Curriculum of the ProStart(R) program offered by the National Restaurant Association. The National Restaurant Association and Pearson have partnered to bring educators the most comprehensive curriculum developed by industry and academic experts.

Detalles

  • Título Foundations of Restaurant Management & Culinary Arts: Level 2
  • Autor National Restaurant Association
  • Encuadernación Tapa dura
  • Número de edición 1st
  • Edición 1
  • Páginas 829
  • Idioma ENG
  • Editorial Prentice Hall, U.S.A.
  • Fecha de publicación 2010-06
  • ISBN 9780131380226
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Foundations of Restaurant Management & Culinary Arts: Level 2
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Foundations of Restaurant Management & Culinary Arts: Level 2

de National Restaurant Association

  • Usado
  • good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780131380226 / 0131380222
Cantidad disponible
1
Librería
Houston, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.87
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Pearson, 2010-05-27. Hardcover. Good. 8x1x11.
Precio
EUR 6.87
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Foundations of Restaurant Management & Culinary Arts: Level 2
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Foundations of Restaurant Management & Culinary Arts: Level 2

  • Usado
Estado
UsedVeryGood
ISBN 10 / ISBN 13
9780131380226 / 0131380222
Cantidad disponible
1
Librería
WALNUT GROVE, Missouri, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.01
EUR 3.78 enviando a USA

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Descripción:
UsedVeryGood. Hand inspected by live bookworms! Cover and spine are in great condition. Pages are crisp and clean with no writing or highlighting. Ships fast! Same or Next Day Shipping! Thanks for supporting a small family business! Satisfaction guaranteed!
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EUR 7.01
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de National Restaurant Association

  • Usado
  • very good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Very Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780131380226 / 0131380222
Cantidad disponible
1
Librería
Nashua, New Hampshire, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.34
EUR 3.31 enviando a USA

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Descripción:
Pearson. hardcover. Very Good. 8x1x11. Great used condition.Over 1,000,000 satisfied customers since 1997! Choose expedited shipping (if available) for much faster delivery. Delivery confirmation on all US orders.
Precio
EUR 7.34
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Foundations of Restaurant Management & Culinary Arts: Level 2
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Foundations of Restaurant Management & Culinary Arts: Level 2

de National Restaurant Association

  • Usado
  • very good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Very Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780131380226 / 0131380222
Cantidad disponible
2
Librería
Nashua, New Hampshire, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.34
EUR 3.31 enviando a USA

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Pearson. hardcover. Very Good. 8x1x11. Great used condition.Over 1,000,000 satisfied customers since 1997! Choose expedited shipping (if available) for much faster delivery. Delivery confirmation on all US orders.
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EUR 7.34
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Foundations of Restaurant Management & Culinary Arts: Level Two
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Foundations of Restaurant Management & Culinary Arts: Level Two

de National Restaurant Association

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
Estado
Usado - Acceptable
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780131380226 / 0131380222
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.34
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Pearson, 2010. Hardcover. Acceptable. Former library book; Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 7.34
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Foundations of Restaurant Management and Culinary Arts : Level 2

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de National Restaurant National Restaurant Association

  • Usado
  • good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780131380226 / 0131380222
Cantidad disponible
7
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.34
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Descripción:
Pearson Education, 2010. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 7.34
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de National Restaurant National Restaurant Association

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
Estado
Usado - Acceptable
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780131380226 / 0131380222
Cantidad disponible
2
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
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EUR 7.34
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Pearson Education, 2010. Hardcover. Acceptable. Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
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EUR 7.34
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Foundations of Restaurant Management and Culinary Arts : Level 2

Foundations of Restaurant Management and Culinary Arts : Level 2

de National Restaurant National Restaurant Association

  • Usado
  • good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780131380226 / 0131380222
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.34
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Descripción:
Pearson Education, 2010. Hardcover. Good. Disclaimer:Missing dust jacket; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 7.34
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Foundations of Restaurant Management and Culinary Arts : Level 2

Foundations of Restaurant Management and Culinary Arts : Level 2

de National Restaurant National Restaurant Association

  • Usado
  • good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780131380226 / 0131380222
Cantidad disponible
2
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.34
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Descripción:
Pearson Education, 2010. Hardcover. Good. Former library book; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 7.34
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Foundations of Restaurant Management and Culinary Arts : Level 2
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Foundations of Restaurant Management and Culinary Arts : Level 2

de National Restaurant Association Staff, National Restaurant Association, National Restaurant

  • Usado
Estado
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780131380226 / 0131380222
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.91
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Descripción:
Pearson Education. Used - Very Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 7.91
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