Fundamentals of French cookery
de j sylvestre, j planchie
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Bien
- Librería
-
Poulsbo, Washington, United States
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
272 pp., 5 color folding plates, profusely illustrated w/ b/w text illust., tables, chart, index. Color pictorial boards. Authors are from the Paris School of Hotel Management.
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- Lemolo Books (US)
- Inventario del vendedor #
- 1327
- Título
- Fundamentals of French cookery
- Autor
- j sylvestre, j planchie
- Formato/Encuadernación
- Minimal shelf wear, no dust jacket, rough edges to spine, no rips to pages
- Estado del libro
- Usado - Bien
- Cantidad disponible
- 1
- Encuadernación
- Tapa dura
- Editorial
- jacques lancer publisher
- Fecha de publicación
- 1969
- Páginas
- 272
- Peso
- 0.00 libras
- Palabras clave
- fresh cooking, illustrated, basics
- Catálogos del vendedor
- cookbooks;
Términos de venta
Lemolo Books
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre el vendedor
Lemolo Books
Miembro de Biblio desde 2021
Poulsbo, Washington
Sobre Lemolo Books
We are an online Indie Bookstore selling quality used books and older new titles. We do have occasional pop up store locations.