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Gourmet's Basic French Cookbook: Techniques of French Cuisine

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Gourmet's Basic French Cookbook: Techniques of French Cuisine

de Louis Diat

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
Estado
Aceptable
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Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
South Lyon, Michigan, United States
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Sobre este artículo

Gourmet, 1961. Hardcover. Acceptable. New York, 1961; blue boards with blue spine titles in gold labels; minimal corner and edge wear; sticker on spine; stain on bottom right corner of rear cover; 4to, 9 3/4" to 12" tall; no jacket; front hinge cracked and heavily damaged; rear hinge cracked; boards loose; interior is clean and unmarked. 654 pages.

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Detalles

Librería
A Squared Books US (US)
Inventario del vendedor #
SKU1140598
Título
Gourmet's Basic French Cookbook: Techniques of French Cuisine
Autor
Louis Diat
Formato/Encuadernación
Tapa dura
Estado del libro
Usado - Aceptable
Cantidad disponible
1
Editorial
Gourmet
Fecha de publicación
1961
Peso
0.00 libras

Términos de venta

A Squared Books

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Sobre el vendedor

A Squared Books

Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
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South Lyon, Michigan

Sobre A Squared Books

Closed shop.

Glosario

Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:

Cracked
In reference to a hinge or a book's binding, means that the glue which holds the opposing leaves has allowed them to separate,...
Hinge
The portion of the book closest to the spine that allows the book to be opened and closed.
Spine
The outer portion of a book which covers the actual binding. The spine usually faces outward when a book is placed on a shelf....
Acceptable
A non-traditional book condition description that generally refers to a book in readable condition, although no standard exists...
New
A new book is a book previously not circulated to a buyer. Although a new book is typically free of any faults or defects, "new"...

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