![The Great Salsa Book](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/h/258/855/1304855258.0.m.jpg)
![The Great Salsa Book](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/h/258/855/1304855258.0.m.jpg)
The Great Salsa Book
de Miller, Mark
- Usado
- Estado
- Ver descripción
- ISBN 10
- 0898155177
- ISBN 13
- 9780898155174
- Librería
-
Melbourne, Victoria, Australia
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
Miller, Mark. The Great Salsa Book. Ten Speed Press: Berkeley, CA, USA 1994.8vo (260x115mm) illust stiff card wrappers, ix,[1],148pp VG-/- wraps lightly creased; cnrs rubbed
Sinopsis
MARK MILLER is the acclaimed chef-founder of Coyote Caf?© in Santa Fe, New Mexico, and the author of nine books with nearly 1 million copies in print, including THE GREAT CHILE BOOK, THE GREAT SALSA BOOK, and COYOTE CAF?â. He lives in Santa Fe, New Mexico. JOHN HARRISSON has co-authored cookbooks with many of America’s leading chefs, including Mark Miller, Roy Yamaguchi, and Hubert Keller. He lives in Hawaii.
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- Books for Cooks
(AU)
- Inventario del vendedor #
- 9780898155174-1
- Título
- The Great Salsa Book
- Autor
- Miller, Mark
- Formato/Encuadernación
- Second-hand softcover
- Estado del libro
- Usado
- Cantidad disponible
- 1
- Encuadernación
- Tapa blanda
- ISBN 10
- 0898155177
- ISBN 13
- 9780898155174
- Editorial
- Ten Speed Press
- Lugar de publicación
- Berkeley, CA, USA
- Fecha de publicación
- 1994
- Catálogos del vendedor
- Cooking Styles;
Términos de venta
Books for Cooks
Sobre el vendedor
Books for Cooks
Sobre Books for Cooks
Glosario
Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:
- Wrappers
- The paper covering on the outside of a paperback. Also see the entry for pictorial wraps, color illustrated coverings for...