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GROUD MEAT COOKBOOK Traditional Recipes Tested for Today s Kitchen Adventures in Cooking Series
de Culinary Arts Institute
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Bien
- ISBN 10
- 0832606545
- ISBN 13
- 9780832606540
- Librería
-
WINDBER, Pennsylvania, United States
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Sobre este artículo
Delair Publishing Company Inc., 1982-01-01. Hardcover. Good. 0.5000 in x 10.3000 in x 7.9000 in.
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Detalles
- Librería
- ParlorBooks
(US)
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- mon0000099110
- Título
- GROUD MEAT COOKBOOK Traditional Recipes Tested for Today s Kitchen Adventures in Cooking Series
- Autor
- Culinary Arts Institute
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Usado - Bien
- Cantidad disponible
- 1
- ISBN 10
- 0832606545
- ISBN 13
- 9780832606540
- Editorial
- Delair Publishing Company Inc.
- Lugar de publicación
- Cooking
- Fecha de publicación
- 1982-01-01
- Tamaño
- 0.5000 in x 10.3000 in x 7.9000
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