Guide to Canning, Freezing, Curing and Smoking Meat, Fish and Game
de Wilbur F. Eastman
- Nuevo
- Tapa blanda
- Estado
- Nuevo
- ISBN 10
- 1580174574
- ISBN 13
- 9781580174572
- Librería
-
Southport, Merseyside, United Kingdom
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Sobre este artículo
Paperback / softback. New. This no-nonsense guide to canning, freezing, smoking and curing meat, fish and game is written in down-to-earth, informative, everyday language. It has been revised to comply with the latest health and safety guidelines.
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Detalles
- Librería
- The Saint Bookstore (GB)
- Inventario del vendedor #
- A9781580174572
- Título
- Guide to Canning, Freezing, Curing and Smoking Meat, Fish and Game
- Autor
- Wilbur F. Eastman
- Formato/Encuadernación
- Paperback / softback
- Estado del libro
- Nuevo
- Cantidad disponible
- 5
- Encuadernación
- Tapa blanda
- ISBN 10
- 1580174574
- ISBN 13
- 9781580174572
- Editorial
- Storey Publishing, LLC
- Lugar de publicación
- North Adams, Massachusetts
- Primera fecha de publicación de esta edición
- August 15, 2002
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