A Guide to Canning, Freezing, Curing & Smoking Meat, Fish & Game
de Eastman, Jr., Wilbur F
- Usado
- Aceptable
- Tapa blanda
- Estado
- Fine
- ISBN 10
- 1580174574
- ISBN 13
- 9781580174572
- Librería
-
Woodlawn, Illinois, United States
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Sobre este artículo
North Adams, Massachusetts : Storey Publishing, LLC, 2002. Soft cover. Fine. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. Later Printing. Includes Bibliographical References, Index And Recipe Credits. Cream Illustrated Wraps With Black Lettering On The Front And Spine.
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Detalles
- Librería
- Granada Bookstore (Member IOBA) (US)
- Inventario del vendedor #
- 046879
- Título
- A Guide to Canning, Freezing, Curing & Smoking Meat, Fish & Game
- Autor
- Eastman, Jr., Wilbur F
- Formato/Encuadernación
- Soft cover
- Estado del libro
- Usado - Fine
- Cantidad disponible
- 1
- Encuadernación
- Tapa blanda
- ISBN 10
- 1580174574
- ISBN 13
- 9781580174572
- Editorial
- Storey Publishing, LLC
- Lugar de publicación
- North Adams, Massachusetts
- Fecha de publicación
- 2002
- Páginas
- 231
- Tamaño
- 8vo - over 7¾" - 9&f
- Palabras clave
- Meat Preservation Canning & Preserving, Meat, Game
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