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A Guide to Modern American Cooking
de Martin, Pol
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Bien
- ISBN 10
- 2920845527
- ISBN 13
- 9782920845527
- Librería
-
Kingwood, Texas, United States
2 copias disponibles en esta librería
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Sobre este artículo
Sinopsis
This is one of the most reader friendly cook books I have ever read. The pictures of the cooked food are large and yummy looking and the simple cooking directions are easy to follow. I just acquired this book at a book sale yesterday and can't wait to try the recipes. My husband also was intrigued by the many soup recipes. I see the copyright date is 1986 and am saddened to read that the author Chef Pol Martin passed away from cancer in 2007. I will keep his memory alive every time I cook a delicious meal from the cookbook.
Reseñas
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Detalles
- Librería
- Orion LLC
(US)
- Inventario del vendedor #
- 2920845527-3-29590112
- Título
- A Guide to Modern American Cooking
- Autor
- Martin, Pol
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Usado - Bien
- Cantidad disponible
- 2
- ISBN 10
- 2920845527
- ISBN 13
- 9782920845527
- Editorial
- Joshua Morris Pub
- Lugar de publicación
- Montreal, Canada
- Fecha de publicación
- 1989-01-01
- Tamaño
- 11x8x1
- X weight
- 142 oz
Términos de venta
Orion LLC
Sobre el vendedor
Glosario
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