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A Guide to Modern Cookery

A Guide to Modern Cookery

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A Guide to Modern Cookery

de Escoffier, Auguste

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Very Good+
ISBN 10
0434239003
ISBN 13
9780434239009
Librería
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Kingscliff, New South Wales, Australia
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Sobre este artículo

London: Heinemann. Very Good+. 1977. 8th Impression. Hardcover. 0434239003 . Edges lightly foxed, endpapers more so. Previous owner's name. One small annotation. Jacket blurb adhered to front pastedown ; 8vo 8" - 9" tall; 840 pages .

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Detalles

Librería
Haymes & Co. AU (AU)
Inventario del vendedor #
B4662
Título
A Guide to Modern Cookery
Autor
Escoffier, Auguste
Formato/Encuadernación
Tapa dura
Estado del libro
Usado - Very Good+
Edición
8th Impression
ISBN 10
0434239003
ISBN 13
9780434239009
Editorial
Heinemann
Lugar de publicación
London
Fecha de publicación
1977
Palabras clave
0434239003, Cookery, Food & Wine

Términos de venta

Haymes & Co.

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Sobre el vendedor

Haymes & Co.

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Kingscliff, New South Wales

Sobre Haymes & Co.

Haymes & Co. are 6th generation antiquarian booksellers. Our foundations trace back to Rotterdam, Holland, in the early 19th century.

Glosario

Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:

Foxed
Foxing is the age related browning, or brown-yellowish spots, that can occur to book paper over time. When this aging process...
Blurb
The blurb refers to the commentary that appears on the dust jacket flaps or the rear of the dustjacket. In the case of a...
Good+
A term used to denote a condition a slight grade better than Good.
Edges
The collective of the top, fore and bottom edges of the text block of the book, being that part of the edges of the pages of a...
Jacket
Sometimes used as another term for dust jacket, a protective and often decorative wrapper, usually made of paper which wraps...

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