Descripción:
UsedAcceptable. Shows wear such as frayed or folded edges, rips and tears, and/or worn binding. May have stickers and/or contain inscription on title page. No observed missing pages. Some foxing and/or discoloration around edges.
A History of Food de Maguelonne Toussaint-Samat - 2008
de Maguelonne Toussaint-Samat
Te mostramos ejemplares similares más abajo.
Te mostramos ejemplares similares a la derecha.
![A History of Food de Maguelonne Toussaint-Samat - 2008](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/h/827/538/1240538827.0.m.jpg)
A History of Food
de Maguelonne Toussaint-Samat
- Usado
- very good
- Tapa dura
Wiley & Sons, Incorporated, John, 2008. Hardcover. Very Good. Disclaimer:A copy that has been read, but remains in excellent condition. Pages are intact and are not marred by notes or highlighting, but may contain a neat previous owner name. The spine remains undamaged. At ThriftBooks, our motto is: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
-
Librería
ThriftBooks
(US)
- Formato/Encuadernación Tapa dura
- Estado del libro Usado - Very Good
- Cantidad disponible 1
- Encuadernación Tapa dura
- ISBN 10 1405181192
- ISBN 13 9781405181198
- Editorial Wiley & Sons, Incorporated, John
- Fecha de publicación 2008
Tenemos 14 ejemplares disponibles a partir de EUR 8.87.
![A History of Food](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/198/181/9781405181198.ME.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
A History of Food
de Toussaint-Samat, Maguelonne
- Usado
- Estado
- UsedAcceptable
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781405181198 / 1405181192
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Rotterdam , New York, United States
- Precio
-
EUR 8.87Envío gratuito a
Mostrar detalles
Precio
EUR 8.87
Envío gratuito a
![A History of Food](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/h/755/258/1233258755.0.m.jpg)
A History of Food
de Maguelonne Toussaint-Samat
- Usado
- Aceptable
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Aceptable
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781405181198 / 1405181192
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 10.74Envío gratuito a
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley & Sons, Incorporated, John, 2008. Hardcover. Acceptable. Disclaimer:A readable copy. All pages are intact, and the cover is intact. Pages can include considerable notes-in pen or highlighter-but the notes cannot obscure the text. The dust jacket is missing. At ThriftBooks, our motto is: Read More, Spend Less.
Precio
EUR 10.74
Envío gratuito a
![A History of Food](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/198/181/9781405181198.ME.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
A History of Food
de Toussaint-Samat, Maguelonne
- Usado
- Bien
- Estado
- Usado - Bien
- Edición
- 2nd
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781405181198 / 1405181192
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Philadelphia, Pennsylvania, United States
- Precio
-
EUR 11.75Envío gratuito a
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley-Blackwell. 2nd. Good. Good. Ship within 24hrs. Satisfaction 100% guaranteed. APO/FPO addresses supported
Precio
EUR 11.75
Envío gratuito a
![A History of Food](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/198/181/9781405181198.ME.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
A History of Food
de Toussaint-Samat, Maguelonne
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Used: Good
- Edición
- 2nd
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781405181198 / 1405181192
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HOUSTON, Texas, United States
- Precio
-
EUR 15.89Envío gratuito a
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley, 2008-11-03. 2nd. hardcover. Used: Good.
Precio
EUR 15.89
Envío gratuito a
![A History of Food, 2nd, New and Expanded Edition](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/h/858/820/671820858.0.m.jpg)
A History of Food, 2nd, New and Expanded Edition
de Maguelonne Toussaint-Samat
- Usado
- Muy bueno
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781405181198 / 1405181192
- Cantidad disponible
- 3
- Librería
-
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
- Precio
-
EUR 15.74EUR 8.57 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
Hardback. Very Good.
Precio
EUR 15.74
EUR 8.57
enviando a
![A History of Food, 2nd, New and Expanded Edition](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/h/434/246/1484246434.0.m.jpg)
A History of Food, 2nd, New and Expanded Edition
de Maguelonne Toussaint-Samat
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781405181198 / 1405181192
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
- Precio
-
EUR 15.74EUR 8.57 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
Hardback. Good.
Precio
EUR 15.74
EUR 8.57
enviando a
![A History of Food](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/198/181/9781405181198.ME.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
A History of Food
de Maguelonne Toussaint-Samat
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Estado de la sobrecubierta
- As New
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781405181198 / 1405181192
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Englewood, Colorado, United States
- Precio
-
EUR 25.52EUR 3.99 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley-Blackwell, November 2008. Hardcover . Like New/As New. Like New. May have some shelf wear from being out in store. All Orders Shipped With Tracking And Delivery Confirmation Numbers.
Precio
EUR 25.52
EUR 3.99
enviando a
![A History of Food](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/h/525/382/1601382525.0.m.jpg)
A History of Food
de Maguelonne Toussaint-Samat
- Usado
- Muy bueno
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Very Good
- Estado de la sobrecubierta
- Very Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781405181198 / 1405181192
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Wellington, Auckland, New Zealand
- Precio
-
EUR 8.07EUR 37.00 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley. Very Good. 254mm / 178mm. Hardcover. 2009. 756 pages. <br>The story of cuisine and the social history of eat ing is a fascinating one, and Maguelonne Toussaint-Samat covers a ll its aspects in this classic history. n nNew expanded edition of a classic book, originally published to great critical acclaim from Raymond Blanc, The New York Times, The Sunday Telegraph, Th e ... .
Precio
EUR 8.07
EUR 37.00
enviando a
![A History of Food](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/h/292/785/1587785292.0.m.jpg)
A History of Food
de Maguelonne (President of the Syndicate of French Writers) Toussaint-Samat
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781405181198 / 1405181192
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Uxbridge, Greater London, United Kingdom
- Precio
-
EUR 38.13EUR 7.99 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
Hardback. New. New Book; Fast Shipping from UK; Not signed; Not First Edition; The story of cuisine and the social history of eating is a fascinating one, and Maguelonne Toussaint-Samat covers all its aspects in this classic history.
Precio
EUR 38.13
EUR 7.99
enviando a
![A History of Food](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/198/181/9781405181198.ME.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
A History of Food
de Toussaint-Samat, Maguelonne
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Used:Good
- Edición
- 2nd
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781405181198 / 1405181192
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HOUSTON, Texas, United States
- Precio
-
EUR 51.21Envío gratuito a
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley, 2008-11-03. 2nd. hardcover. Used:Good.
Precio
EUR 51.21
Envío gratuito a