Ir al contenido

A History of Wine in America

A History of Wine in America

A History of Wine in America

A History of Wine in America

de Pinney, Thomas

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Ver descripción
ISBN 10
0520241762
ISBN 13
9780520241763
Librería
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Melbourne, Victoria, Australia
2 copias disponibles en esta librería
(Puedes añadir más en el área de pago.)
Precio
EUR 30.36
O solamente EUR 27.32 con un
Membresía Biblioclub
EUR 24.75 Envío a USA
Envío estándar: de 10 a 28 días

Más opciones de envío

Formas de pago aceptadas

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Discover
  • PayPal

Sobre este artículo

Berkeley: University of California Press, 2005. New Hardcover. Pinney, Thomas. A History of Wine in America: from prohibition to the present. [FIRST EDITION] University of California Press: Berkeley, CA, USA 2005. 4to (260x185mm) HC xvi,532,[4]pp VG/VG edges remainder marked, else fine

Reseñas

Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)

¡Estás clasificando este libro como un obra, no al vendedor ni la copia específica que has comprado!

Detalles

Librería
Books for Cooks AU (AU)
Inventario del vendedor #
9780520241763-1
Título
A History of Wine in America
Autor
Pinney, Thomas
Formato/Encuadernación
New Hardcover
Estado del libro
Usado
Cantidad disponible
2
Encuadernación
Tapa dura
ISBN 10
0520241762
ISBN 13
9780520241763
Editorial
University of California Press
Lugar de publicación
Berkeley
Fecha de publicación
2005
Catálogos del vendedor
Wine;

Términos de venta

Books for Cooks

30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.

Sobre el vendedor

Books for Cooks

Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Miembro de Biblio desde 2018
Melbourne, Victoria

Sobre Books for Cooks

Australia's specialist indie culinary bookstore for armchair cooks, professional chefs & avid foodies right in the heart of Melbourne at the Queen Victoria Market; open every day. We stock over 45,000 new, old, vintage and antiquarian books & ephemera about food, drink and the culinary arts Members of ANZAAB, ILAB, IOBA and the Australian Booksellers Association. Established 1983.

Glosario

Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:

VG/VG
Very Good Condition book with a Very Good Condition dust jacket. Very Good Condition indicates a used book that does show some...
Edges
The collective of the top, fore and bottom edges of the text block of the book, being that part of the edges of the pages of a...
Remainder
Book(s) which are sold at a very deep discount to alleviate publisher overstock. Often, though not always, they have a remainder...
New
A new book is a book previously not circulated to a buyer. Although a new book is typically free of any faults or defects, "new"...

Categorías de este libro

tracking-