Ir al contenido

AT HOME WITH THE FRENCH CLASSICS : Great French Recipes Updated & Simplified

AT HOME WITH THE FRENCH CLASSICS : Great French Recipes Updated & Simplified

Ver a tamaño completo.

AT HOME WITH THE FRENCH CLASSICS : Great French Recipes Updated & Simplified

de Richard Grausman

  • Usado
  • very good
  • Tapa blanda
  • First
Estado
Very Good/None as Issued
ISBN 10
0894806335
ISBN 13
9780894806339
Librería
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Berkeley, California, United States
Precio
EUR 25.04
O solamente EUR 22.53 con un
Membresía Biblioclub
EUR 5.43 Envío a USA
Envío estándar: de 7 a 14 días

Más opciones de envío

Formas de pago aceptadas

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Discover
  • PayPal

Sobre este artículo

New York, NY: Workman Publishing Company, 1988. First Edition, 3rd Pinting . Soft cover. Very Good/None as Issued. Donna Ruff (Illustrator). Text/VG; Near New & clean. Softcover/VG; strong & sound w/edge rubs & faint creasing to lower front corner. Textbook for the Careers Through Culinary Ars Program (C-CAP). Classic French cuisine for professionals and everyone, updated by modern health & calorie concerns, under the guidance of premier cooking teacher & food columnist Richard Graussman, recipient of the Grand Diplôme from Le Cordon Bleu in Paris, and the James Beard Humanitarian of the Year. 424 pgs, in 5 chapters: 1, First Courses; 2, Main Courses; 3, Vegetables & Other Accompaniments; 4, Pastries & Desserts; and 5, Basicx, followed by 2 appendices.

Reseñas

Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)

¡Estás clasificando este libro como un obra, no al vendedor ni la copia específica que has comprado!

Detalles

Librería
100 POCKETS US (US)
Inventario del vendedor #
019505
Título
AT HOME WITH THE FRENCH CLASSICS : Great French Recipes Updated & Simplified
Autor
Richard Grausman
Ilustrador
Donna Ruff (Illustrator)
Formato/Encuadernación
Soft cover
Estado del libro
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
None as Issued
Cantidad disponible
1
Edición
First Edition, 3rd Pinting
Encuadernación
Tapa blanda
ISBN 10
0894806335
ISBN 13
9780894806339
Editorial
Workman Publishing Company
Lugar de publicación
New York, NY
Fecha de publicación
1988
Palabras clave
Cook Book/French/Textbook
Catálogos del vendedor
Autobiography;

Términos de venta

100 POCKETS

If a book is damaged or lost in shipment, refund of book cost and postage is guaranteed. If a book is physically not as described in our posting, book cost and round-trip postage are refunded on the book�s return.

Sobre el vendedor

100 POCKETS

Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Miembro de Biblio desde 2004
Berkeley, California

Glosario

Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:

First Edition
In book collecting, the first edition is the earliest published form of a book. A book may have more than one first edition in...

Categorías de este libro

tracking-