![Home Sausage Making: How-To Techniques for Making and Enjoying 100 Sausages at Home](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/718/174/9781580174718.IN.0.m.jpg)
Home Sausage Making: How-To Techniques for Making and Enjoying 100 Sausages at Home
de Peery, Susan Mahnke; Charles G. Reavis
- Usado
- Muy bueno
- Estado
- Muy bueno
- ISBN 10
- 158017471X
- ISBN 13
- 9781580174718
- Librería
-
Philadelphia, Pennsylvania, United States
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
Storey Publishing, LLC. Revised, Updated. Very Good. Very Good. Ship within 24hrs. Satisfaction 100% guaranteed. APO/FPO addresses supported
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- BooksRun
(US)
- Inventario del vendedor #
- 158017471X-8-1
- Título
- Home Sausage Making: How-To Techniques for Making and Enjoying 100 Sausages at Home
- Autor
- Peery, Susan Mahnke; Charles G. Reavis
- Estado del libro
- Usado - Muy bueno
- Cantidad disponible
- 1
- Edición
- Revised, Updated
- Encuadernación
- Tapa blanda
- ISBN 10
- 158017471X
- ISBN 13
- 9781580174718
- Editorial
- Storey Publishing, LLC
- Lugar de publicación
- North Adams, Ma
- Primera fecha de publicación de esta edición
- January 15, 2003
Términos de venta
BooksRun
30 days return guarantee. 10% restocking fee applies to discretionary returns
Sobre el vendedor
BooksRun
Miembro de Biblio desde 2016
Philadelphia, Pennsylvania
Sobre BooksRun
BooksRun.com - best place to buy, sell or rent cheap textbooks