Descripción:
John Wiley & Sons Inc. Used - Good. . [Is9781571031815
How to Cook Everything: Bittman Takes on America's Chefs de Bittman, Mark - 2005-04-04 Cover Discolored, Cov
de Bittman, Mark
Te mostramos ejemplares similares más abajo.
Te mostramos ejemplares similares a la derecha.
How to Cook Everything: Bittman Takes on America's Chefs
de Bittman, Mark
- Usado
- Tapa dura
- First
Wiley, 2005-04-04 Cover Discolored, Cover Scratched. See our Terms of Sale for a detailed description of condition notes. Hardcover. Used - Very Good.
- Librería Independent bookstores (US)
- Formato/Encuadernación Tapa dura
- Estado del libro Used - Very Good
- Encuadernación Tapa dura
- ISBN 10 0764570145
- ISBN 13 9780764570148
- Editorial Wiley
- Fecha de publicación 2005-04-04 Cover Discolored, Cov
- Páginas 272
Tenemos 18 ejemplares disponibles a partir de EUR 1.41.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
How to Cook Everything: Bittman Takes on America's Chefs
de Bittman, Mark
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780764570148 / 0764570145
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Waltham, Massachusetts, United States
- Precio
-
EUR 1.41EUR 3.00 enviando a
Mostrar detalles
Precio
EUR 1.41
EUR 3.00
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
How to Cook Everything : Bittman Takes on America's Chefs
de Bittman, Mark
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780764570148 / 0764570145
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Reno, Nevada, United States
- Precio
-
EUR 4.72Envío gratuito a
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley & Sons, Incorporated, John. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 4.72
Envío gratuito a
How to Cook Everything: Bittman Takes on America's Chefs
de Bittman, Mark
- Usado
- very good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Very Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780764570148 / 0764570145
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 5.66Envío gratuito a
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley, 2005. Hardcover. Very Good. May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 5.66
Envío gratuito a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
How to Cook Everything: Bittman Takes on America's Chefs
de Bittman, Mark
- Usado
- Estado
- Used - Very Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780764570148 / 0764570145
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Frederick, Maryland, United States
- Precio
-
EUR 4.74EUR 3.99 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley. Used - Very Good. Very Good condition. Very Good dust jacket. A copy that may have a few cosmetic defects. May also contain a few markings such as an owner’s name, short gifter’s inscription or light stamp.
Precio
EUR 4.74
EUR 3.99
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
How to Cook Everything: Bittman Takes on America's Chefs
de Bittman, Mark
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780764570148 / 0764570145
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Springdale, Arkansas, United States
- Precio
-
EUR 4.95EUR 3.95 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley, 2005-04-04. Hardcover. Good. 0.9000 in x 9.0000 in x 8.1000 in. This is a used book in good condition and may show some signs of use or wear .
Precio
EUR 4.95
EUR 3.95
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
How to Cook Everything: Bittman Takes On America's Chefs
de Bittman, Mark
- Usado
- very good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Very Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780764570148 / 0764570145
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Champaign, Illinois, United States
- Precio
-
EUR 5.09EUR 3.99 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
John Wiley & Sons Inc, 2005. hardcover. Very Good. 8x0x9. Ships quickly. Almost like new. Minimal shelf/reading wear. Orphans Treasure Box sells books to raise money for orphans and vulnerable kids.
Precio
EUR 5.09
EUR 3.99
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
How to Cook Everything: Bittman Takes On America's Chefs
de Mark Bittman
- Usado
- Tapa dura
- First
- Estado
- Usado - Very Good+
- Estado de la sobrecubierta
- Very Good
- Edición
- First Edition; First Printing
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780764570148 / 0764570145
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Syracuse, New York, United States
- Precio
-
EUR 5.67EUR 6.00 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
John Wiley & Sons Inc. First Edition; First Printing. Hardcover. Very Good+/Very Good. 0.9 x 9 x 8.1 Inches; 272 pages
Precio
EUR 5.67
EUR 6.00
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
How to Cook Everything: Bittman Takes On America's Chefs
de Bittman, Mark
- Usado
- good
- Tapa dura
- First
- Estado
- Usado - Good
- Estado de la sobrecubierta
- Very Good
- Edición
- First Edition
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780764570148 / 0764570145
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Portland, Oregon, United States
- Precio
-
EUR 6.61EUR 6.50 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
John Wiley & Sons Inc, 2005-01-01. First Edition. Hardcover. Good/Very Good. 8x0x9. Shelf wear to binding on corners, edges & spine. Previous owners initials on ffep. Text and images unmarked. Dj shelf worn with scuffs, creases & small scratches in a mylar cover.
Precio
EUR 6.61
EUR 6.50
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
How to Cook Everything: Bittman Takes on America's Chefs
de Bittman, Mark
- Usado
- Tapa dura
- First
- Estado
- Usado - Nearly fine copy in fine dust jacket
- Edición
- 1st
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780764570148 / 0764570145
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Pittsford, New York, United States
- Precio
-
EUR 9.45EUR 4.00 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
Hoboken, NJ: Wiley Publishing. Nearly fine copy in fine dust jacket. 2005. 1st. hardcover. Small 4to, 260 pp., A few scattered pan marks in the text, else fine .
Precio
EUR 9.45
EUR 4.00
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
How to Cook Everything: Bittman Takes on America's Chefs
de Bittman, Mark
- Usado
- as new
- Tapa dura
- Estado
- As New
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780764570148 / 0764570145
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
post falls, Idaho, United States
- Precio
-
EUR 9.40EUR 5.49 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
Hoboken, New Jersey: John Wiley & Sons Inc. As New. 2005. Glossy Hardback. 0764570145 Oversized 260pp including index Based on the Public Television series A culinary battle of home-style vs. restaurant style Easy-to-follow, step-by-step recipes .
Precio
EUR 9.40
EUR 5.49
enviando a