![How to Make Ice Cream: 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. A Storey BASICS Title](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/882/123/9781612123882.ME.0.m.jpg)
![How to Make Ice Cream: 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. A Storey](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/882/123/9781612123882.ME.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
How to Make Ice Cream: 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. A Storey BASICS Title
de Weston, Nicole
- Usado
- Estado
- UsedVeryGood
- ISBN 10
- 1612123880
- ISBN 13
- 9781612123882
- Librería
-
Easley, South Carolina, United States
4 copias disponibles en esta librería
(Puedes añadir más en el área de pago.)
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
UsedVeryGood. Ships Within 24 Hours M-F- Satisfaction Guaranteed! Has a publisher overstock mark. Item is in Good Condition. Clean Copy With Light Amount of Wear.
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- Book Outlet
(US)
- Inventario del vendedor #
- 39BQ1V00AQBB_ns
- Título
- How to Make Ice Cream: 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. A Storey BASICS Title
- Autor
- Weston, Nicole
- Estado del libro
- UsedVeryGood
- Cantidad disponible
- 4
- Encuadernación
- Tapa blanda
- ISBN 10
- 1612123880
- ISBN 13
- 9781612123882
- Editorial
- Storey Publishing, Llc
- Primera fecha de publicación de esta edición
- 2015-03
Términos de venta
Book Outlet
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.