Descripción:
UsedVeryGood. Ships Within 24 Hours M-F- Satisfaction Guaranteed! Has a publisher overstock mark. Item is in Good Condition. Clean Copy With Light Amount of Wear.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
How to Make Ice Cream: 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. a Storey Basics(r) Title Tapa blanda - 2015
de Nicole Weston
Descripción de contraportada
EXACTLY WHAT YOU NEED TO KNOW
Churn a fresh, sweet batch of ice cream any time you like. It's as simple as freezing the canister of your ice cream maker and whipping up a quart of creamy deliciousness. Nicole Weston, a successful recipe developer and the food writer behind the popular blog Baking Bites, offers custard-based recipes and lighter, egg-free options. With Peaches and Cream to savor in summer, Gingerbread Cookie to add spice to the holidays, and classics like Rocky Road and Mocha Almond Chip to enjoy year-round, there's a recipe for every occasion.Detalles
- Título How to Make Ice Cream: 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. a Storey Basics(r) Title
- Autor Nicole Weston
- Encuadernación Tapa blanda
- Edición 1st Printing
- Páginas 96
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Storey Publishing
- Fecha de publicación 2015-03
- Ilustrado Sí
- Features Illustrated, Index
- ISBN 9781612123882 / 1612123880
- Peso 0.2 libras (0.09 kg)
- Dimensiones 6.8 x 5 x 0.4 pulgadas (17.27 x 12.70 x 1.02 cm)
- Library of Congress subjects Ice cream, ices, etc, Cookbooks
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2014033767
- Dewey Decimal Code 641.86
Más ejemplares
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
How to Make Ice Cream: 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. A Storey BASICS Title
de Weston, Nicole
- Usado
- Estado
- UsedVeryGood
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781612123882 / 1612123880
- Cantidad disponible
- 4
- Librería
-
Easley, South Carolina, United States
- Precio
-
EUR 3.74EUR 2.80 enviando a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 3.74
EUR 2.80
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
How to Make Ice Cream: 50 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. a Storey Basics� Title
de Weston, Nicole
- Nuevo
- Tapa blanda
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781612123882 / 1612123880
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Exeter, Devon, United Kingdom
- Precio
-
EUR 6.07EUR 11.88 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Storey Books, 2015. Paperback. New. 89 pages. 6.00x4.00x0.25 inches.
Precio
EUR 6.07
EUR 11.88
enviando a USA
How to Make Ice Cream: 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. a Storey Basics(r) Title
de Weston, Nicole
- Usado
- Bien
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781612123882 / 1612123880
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 5.83Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Storey Publishing, 2015. Paperback. Good. Former library book; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 5.83
Envío gratuito a USA
How to Make Ice Cream: 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. a Storey Basics(r) Title
de Weston, Nicole
- Usado
- Muy bueno
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781612123882 / 1612123880
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 5.83Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Storey Publishing, 2015. Paperback. Very Good. May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 5.83
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
How to Make Ice Cream : 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. a Storey BASICS® Title
de Weston, Nicole
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781612123882 / 1612123880
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Mishawaka, Indiana, United States
- Precio
-
EUR 6.91Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Storey Publishing, LLC. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 6.91
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
How to Make Ice Cream: 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. A Storey BASICS
de Weston, Nicole
- Nuevo
- Tapa blanda
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781612123882 / 1612123880
- Cantidad disponible
- 650
- Librería
-
Fairfax Station, Virginia, United States
- Precio
-
EUR 7.09EUR 3.73 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Storey Publishing, LLC, 2015-03-24. Paperback. New.
Precio
EUR 7.09
EUR 3.73
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
How to Make Ice Cream 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors
de Weston, Nicole
- Usado
- Tapa blanda
- First
- Estado
- Usado - Very Good+
- Edición
- 1st Printing
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781612123882 / 1612123880
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Wilson, Wisconsin, United States
- Precio
-
EUR 7.47EUR 4.20 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Storey Publishing, 2015. Faint curved bend about 1" from side edge of front cover. 89 pages.. 1st Printing. Soft Cover. Very Good+. 12mo - 7" Tall.
Precio
EUR 7.47
EUR 4.20
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
How to Make Ice Cream: 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. A Storey BASICS® Title
de Weston, Nicole
- Usado
- Tapa blanda
- Estado
- Used: Good
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781612123882 / 1612123880
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HOUSTON, Texas, United States
- Precio
-
EUR 7.52Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Storey Publishing, LLC, 2015-03-24. Paperback. Used: Good.
Precio
EUR 7.52
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
How to Make Ice Cream: 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. A Storey BASICS
de Weston, Nicole
- Usado
- Tapa blanda
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781612123882 / 1612123880
- Cantidad disponible
- 650
- Librería
-
Fairfax Station, Virginia, United States
- Precio
-
EUR 7.94EUR 3.73 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Storey Publishing, LLC, 2015-03-24. Paperback. Like New.
Precio
EUR 7.94
EUR 3.73
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
How to Make Ice Cream : 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. a Storey BASICS® Title
de Weston, Nicole
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781612123882 / 1612123880
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Mishawaka, Indiana, United States
- Precio
-
EUR 7.94Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Storey Publishing, LLC. Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 7.94
Envío gratuito a USA