Ir al contenido

How to Make Ice Cream: 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. a Storey
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

How to Make Ice Cream: 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. a Storey Basics(r) Title Tapa blanda - 2015

de Nicole Weston


Descripción de contraportada

EXACTLY WHAT YOU NEED TO KNOW

Churn a fresh, sweet batch of ice cream any time you like. It's as simple as freezing the canister of your ice cream maker and whipping up a quart of creamy deliciousness. Nicole Weston, a successful recipe developer and the food writer behind the popular blog Baking Bites, offers custard-based recipes and lighter, egg-free options. With Peaches and Cream to savor in summer, Gingerbread Cookie to add spice to the holidays, and classics like Rocky Road and Mocha Almond Chip to enjoy year-round, there's a recipe for every occasion.

Detalles

  • Título How to Make Ice Cream: 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. a Storey Basics(r) Title
  • Autor Nicole Weston
  • Encuadernación Tapa blanda
  • Edición 1st Printing
  • Páginas 96
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Storey Publishing
  • Fecha de publicación 2015-03
  • Ilustrado
  • Features Illustrated, Index
  • ISBN 9781612123882 / 1612123880
  • Peso 0.2 libras (0.09 kg)
  • Dimensiones 6.8 x 5 x 0.4 pulgadas (17.27 x 12.70 x 1.02 cm)
  • Library of Congress subjects Ice cream, ices, etc, Cookbooks
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2014033767
  • Dewey Decimal Code 641.86
Ir arriba
How to Make Ice Cream: 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. A Storey BASICS Title
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

How to Make Ice Cream: 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. A Storey BASICS Title

de Weston, Nicole

  • Usado
Estado
UsedVeryGood
ISBN 10 / ISBN 13
9781612123882 / 1612123880
Cantidad disponible
4
Librería
Easley, South Carolina, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 3.74
EUR 2.80 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
UsedVeryGood. Ships Within 24 Hours M-F- Satisfaction Guaranteed! Has a publisher overstock mark. Item is in Good Condition. Clean Copy With Light Amount of Wear.
Precio
EUR 3.74
EUR 2.80 enviando a USA
How to Make Ice Cream: 50 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. a Storey Basics� Title
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

How to Make Ice Cream: 50 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. a Storey Basics� Title

de Weston, Nicole

  • Nuevo
  • Tapa blanda
Estado
Nuevo
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781612123882 / 1612123880
Cantidad disponible
1
Librería
Exeter, Devon, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.07
EUR 11.88 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Storey Books, 2015. Paperback. New. 89 pages. 6.00x4.00x0.25 inches.
Precio
EUR 6.07
EUR 11.88 enviando a USA
How to Make Ice Cream: 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. a Storey Basics(r) Title

How to Make Ice Cream: 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. a Storey Basics(r) Title

de Weston, Nicole

  • Usado
  • Bien
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781612123882 / 1612123880
Cantidad disponible
2
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.83
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Storey Publishing, 2015. Paperback. Good. Former library book; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 5.83
Envío gratuito a USA
How to Make Ice Cream: 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. a Storey Basics(r) Title

How to Make Ice Cream: 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. a Storey Basics(r) Title

de Weston, Nicole

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781612123882 / 1612123880
Cantidad disponible
2
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.83
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Storey Publishing, 2015. Paperback. Very Good. May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 5.83
Envío gratuito a USA
How to Make Ice Cream : 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. a Storey...
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

How to Make Ice Cream : 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. a Storey BASICS® Title

de Weston, Nicole

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9781612123882 / 1612123880
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.91
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Storey Publishing, LLC. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 6.91
Envío gratuito a USA
How to Make Ice Cream: 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. A Storey BASICS
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

How to Make Ice Cream: 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. A Storey BASICS

de Weston, Nicole

  • Nuevo
  • Tapa blanda
Estado
Nuevo
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781612123882 / 1612123880
Cantidad disponible
650
Librería
Fairfax Station, Virginia, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.09
EUR 3.73 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Storey Publishing, LLC, 2015-03-24. Paperback. New.
Precio
EUR 7.09
EUR 3.73 enviando a USA
How to Make Ice Cream  51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

How to Make Ice Cream 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors

de Weston, Nicole

  • Usado
  • Tapa blanda
  • First
Estado
Usado - Very Good+
Edición
1st Printing
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781612123882 / 1612123880
Cantidad disponible
1
Librería
Wilson, Wisconsin, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.47
EUR 4.20 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Storey Publishing, 2015. Faint curved bend about 1" from side edge of front cover. 89 pages.. 1st Printing. Soft Cover. Very Good+. 12mo - 7" Tall.
Precio
EUR 7.47
EUR 4.20 enviando a USA
How to Make Ice Cream: 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. A Storey BASICS® Title
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

How to Make Ice Cream: 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. A Storey BASICS® Title

de Weston, Nicole

  • Usado
  • Tapa blanda
Estado
Used: Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781612123882 / 1612123880
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.52
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Storey Publishing, LLC, 2015-03-24. Paperback. Used: Good.
Precio
EUR 7.52
Envío gratuito a USA
How to Make Ice Cream: 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. A Storey BASICS
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

How to Make Ice Cream: 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. A Storey BASICS

de Weston, Nicole

  • Usado
  • Tapa blanda
Estado
Nuevo
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781612123882 / 1612123880
Cantidad disponible
650
Librería
Fairfax Station, Virginia, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.94
EUR 3.73 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Storey Publishing, LLC, 2015-03-24. Paperback. Like New.
Precio
EUR 7.94
EUR 3.73 enviando a USA
How to Make Ice Cream : 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. a Storey...
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

How to Make Ice Cream : 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. a Storey BASICS® Title

de Weston, Nicole

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9781612123882 / 1612123880
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.94
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Storey Publishing, LLC. Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 7.94
Envío gratuito a USA