Descripción:
America's Test Kitchen. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
How to Make Ice Cream : An Illustrated Step-by-Step Guide to Perfect Ice Cream... de Cook's Illustrated Magazine Editors - 1997
de Cook's Illustrated Magazine Editors
Te mostramos ejemplares similares más abajo.
Te mostramos ejemplares similares a la derecha.
How to Make Ice Cream : An Illustrated Step-by-Step Guide to Perfect Ice Cream...
de Cook's Illustrated Magazine Editors
- Usado
- Aceptable
- Tapa dura
America's Test Kitchen, 1997. Hardcover. Acceptable. Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
- Librería ThriftBooks (US)
- Formato/Encuadernación Tapa dura
- Estado del libro Usado - Acceptable
- Cantidad disponible 1
- Encuadernación Tapa dura
- ISBN 10 0936184191
- ISBN 13 9780936184197
- Editorial America's Test Kitchen
- Fecha de publicación 1997
Tenemos 4 ejemplares disponibles a partir de EUR 12.02.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
How to Make Ice Cream : An Illustrated Step-by-Step Guide to Perfect Ice Cream..
de Cook's Illustrated Magazine Editors
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780936184197 / 0936184191
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Mishawaka, Indiana, United States
- Precio
-
EUR 12.02Envío gratuito a
Mostrar detalles
Precio
EUR 12.02
Envío gratuito a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
How to Make Ice Cream: An Illustrated Step-By-Step Guide to Perfect Ice Cream
- Usado
- very good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Very Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780936184197 / 0936184191
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Ventura, California, United States
- Precio
-
EUR 9.32EUR 4.25 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
East West Health Books, 1997T. hardcover. Very Good. 0.5000 in x 7.0984 in x 5.2008 in.
Precio
EUR 9.32
EUR 4.25
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
How to Make Ice Cream: An Illustrated Step-By-Step Guide to Perfect Ice Cream (Cook's Illustrated How to Cook)
- Usado
- very good
- Tapa dura
- First
- Estado
- Usado - Very Good
- Estado de la sobrecubierta
- No Jacket
- Edición
- First Edition
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780936184197 / 0936184191
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Winchester, New Hampshire, United States
- Precio
-
EUR 20.57EUR 15.43¡Ahorra EUR 5.50!EUR 5.50 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
Cook's Illustrated Library, 1997 Book. Illus. by John Burgoyne. Very Good. Hardcover. First Edition. 12mo - over 6¾" - 7¾" tall. book is tight with no markings, great copy.
Precio
EUR 20.57EUR 15.43
¡Ahorra EUR 5.50
!
EUR 5.50
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
How to Make Ice Cream: An Illustrated Step-By-Step Guide to Perfect Ice Cream (Cook's Illustrated How to Cook)
de Editors of Cook's Illustrated [Editor]; Burgoyne, John [Illustrator]; Kimball, Christopher [Introduction];
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- New
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780936184197 / 0936184191
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
San Diego, California, United States
- Precio
-
EUR 66.37EUR 5.45 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
East West Health Books, 1997-06-01. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 66.37
EUR 5.45
enviando a