I Taste Red: The Science of Tasting Wine
de Jamie Goode
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- ISBN 10
- 0520292243
- ISBN 13
- 9780520292246
- Librería
-
Southport, Merseyside, United Kingdom
10 copias disponibles en esta librería
(Puedes añadir más en el área de pago.)
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
Hardback. New. Intends to address and relate all the different sensory and psychological factors that shape our experience of tasting wine. The author explores how our sensory system, psychology, philosophy, and flavor chemistry all play a central part in our perception and enjoyment of wine.
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- The Saint Bookstore (GB)
- Inventario del vendedor #
- A9780520292246
- Título
- I Taste Red: The Science of Tasting Wine
- Autor
- Jamie Goode
- Formato/Encuadernación
- Hardback
- Estado del libro
- Nuevo
- Cantidad disponible
- 10
- Encuadernación
- Tapa dura
- ISBN 10
- 0520292243
- ISBN 13
- 9780520292246
- Editorial
- University Of California Press
- Primera fecha de publicación de esta edición
- 2016-09
Términos de venta
The Saint Bookstore
Refunds or Returns: A full refund of the price paid will be given if returned within 30 days in undamaged condition. If the product is faulty, we may send a replacement.
Sobre el vendedor
The Saint Bookstore
Miembro de Biblio desde 2018
Southport, Merseyside
Sobre The Saint Bookstore
The Saint Bookstore specialises in hard to find titles & also offers delivery worldwide for reasonable rates.
Glosario
Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:
- New
- A new book is a book previously not circulated to a buyer. Although a new book is typically free of any faults or defects, "new"...