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Introduction to Culinary Arts by The Culinary Institute of America (2007) Hardcover de The Culinary Institute of America - 2007-01-01

de The Culinary Institute of America

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Introduction to Culinary Arts by The Culinary Institute of America (2007) Hardcover de The Culinary Institute of America - 2007-01-01
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Introduction to Culinary Arts by The Culinary Institute of America (2007) Hardcover

de The Culinary Institute of America

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
Pearson Prentice Hall, 2007-01-01. Hardcover. Acceptable. 1.0000 in x 11.1000 in x 8.6000 in. This is a used book. It may contain highlighting/underlining and/or the book may show heavier signs of wear . It may also be ex-library or without dustjacket.
  • Librería Once Upon a Time Books US (US)
  • Formato/Encuadernación Tapa dura
  • Estado del libro Usado - Acceptable
  • Cantidad disponible 1
  • Encuadernación Tapa dura
  • ISBN 10 0131171402
  • ISBN 13 9780131171404
  • Editorial Pearson Prentice Hall
  • Fecha de publicación 2007-01-01
  • Tamaño 1.0000 in x 11.1000 in x 8.6000
  • X weight 4.8000 lb
  • Size 1.0000 in x 11.1000 in x 8.6000 in

Tenemos 4 ejemplares disponibles a partir de EUR 11.13.

Introduction to Culinary Arts by The Culinary Institute of America (2007) Hardcover
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Introduction to Culinary Arts by The Culinary Institute of America (2007) Hardcover

de Culinary Institute of America

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
Estado
Usado - Aceptable
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780131171404 / 0131171402
Cantidad disponible
3
Librería
Lauderdale Lakes, Florida, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.13
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Descripción:
Pearson Prentice Hall, 2007. hardcover. Acceptable. The corner worn. books in acceptable condition. May have little to No writing/marks. 21/3!!!FAST SHIPPING IN PADDED ENVELOPE!!! FREE TRACKING!!!
Precio
EUR 11.13
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de The Culinary Institute of America

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Used: Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780131171404 / 0131171402
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.43
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Descripción:
Pearson Prentice Hall, 2007-01-01. Hardcover. Used: Good.
Precio
EUR 11.43
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de Culinary Institute of America

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Used Very Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780131171404 / 0131171402
Cantidad disponible
1
Librería
Tempe, Arizona, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 17.13
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Descripción:
Pearson Prentice Hall. 9780131171404 HARDCOVER. PLEASE NOTE THAT CD-ROM components, access cards/codes, digital license, and other supplemental materials are NOT guaranteed to be included for used items. If their inclusion is essential, please inquire before purchasing to determine whether they are included. Light to moderate wear to cover/edges/corners. School markings and writing on/inside covers. Minimal markings/highlighting on/inside book, none of which detracts from content. Binding and cover solidly connected. . Used Very Good.
Precio
EUR 17.13
EUR 3.99 enviando a
Introduction to Culinary Arts by The Culinary Institute of America (2007) Hardcover
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Introduction to Culinary Arts by The Culinary Institute of America (2007) Hardcover

de The Culinary Institute of America

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780131171404 / 0131171402
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 79.34
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Pearson Prentice Hall. hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
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