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The Invention of the Restaurant : Paris and Modern Gastronomic Culture de Rebecca L. Spang - 2001

de Rebecca L. Spang

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The Invention of the Restaurant : Paris and Modern Gastronomic Culture de Rebecca L. Spang - 2001

The Invention of the Restaurant : Paris and Modern Gastronomic Culture

de Rebecca L. Spang

  • Usado
  • very good
  • Tapa blanda
Harvard University Press, 2001. Paperback. Very Good. Disclaimer:May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
  • Librería ThriftBooks US (US)
  • Formato/Encuadernación Tapa blanda
  • Estado del libro Usado - Very Good
  • Cantidad disponible 1
  • Encuadernación Tapa blanda
  • ISBN 10 0674006852
  • ISBN 13 9780674006850
  • Editorial Harvard University Press
  • Fecha de publicación 2001

Tenemos 8 ejemplares disponibles a partir de EUR 7.85.

The Invention of the Restaurant : Paris and Modern Gastronomic Culture
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The Invention of the Restaurant : Paris and Modern Gastronomic Culture

de Spang, Rebecca L

  • Usado
Estado
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780674006850 / 0674006852
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.85
Envío gratuito a

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Descripción:
Harvard University Press. Used - Very Good. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 7.85
Envío gratuito a
The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture (Harvard Historical Studies)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture (Harvard Historical Studies)

de Spang, Rebecca L

  • Usado
  • near fine
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Near Fine
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780674006850 / 0674006852
Cantidad disponible
1
Librería
Vancouver, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.22
EUR 5.75 enviando a

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Descripción:
Harvard University Press, 2001. Trade paperback in near fine condition. Soft cover. Near Fine.
Precio
EUR 8.22
EUR 5.75 enviando a
Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture

de Spang, Rebecca L

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780674006850 / 0674006852
Cantidad disponible
1
Librería
West Brookfield, Massachusetts, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.23
EUR 3.98 enviando a

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Descripción:
Cambridge, MA: Harvard University Press, 2001. Paperback. Very Good. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. 325 pp. Tightly bound. Spine not compromised. Text is free of markings. No ownership markings. Light bump to tip of lower right corner front cover.
Precio
EUR 10.23
EUR 3.98 enviando a
The Invention Of The Restaurant; Paris & Modern Gastronomic Culture

The Invention Of The Restaurant; Paris & Modern Gastronomic Culture

de Spang, Rebecca

  • Usado
  • Tapa blanda
  • First
Estado
Usado - Very Good Condition
Estado de la sobrecubierta
No Dust Jacket
Edición
First Edition
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780674006850 / 0674006852
Cantidad disponible
1
Librería
melbourne, Victoria, Australia
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.32
EUR 18.00 enviando a

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Descripción:
Harvard University Press, Cambridge Massachusetts, 2001. First Edition. Softcover. Very Good Condition/No Dust Jacket. apart from a gift annotation on the first page, and the book would otherwise appear to be without annotation. Illustrated with black-and-white images within the text in the main reproduced artworks. At half, the book is a book about how Parisians invented the modern culture of food, thereby changing their own social life and that of the world. The book touches on private appetites in a public space, morality, equality, hospitality, gastronomy and gluttony Size: Trade Paperback. Please refer to accompanying picture (s). Quantity Available: 1. Shipped Weight: Under 1 kilo. Category: Cooking, Wine & Dining; France; Sociology & Culture. ISBN: 0674006852. ISBN/EAN: 9780674006850. Inventory No: 0245891. . 9780674006850
Precio
EUR 9.32
EUR 18.00 enviando a
The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture (Harvard Historical Studies)

The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture (Harvard Historical Studies)

de Spang, Rebecca L

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780674006850 / 0674006852
Cantidad disponible
2
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.00
EUR 8.57 enviando a

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Descripción:
Hardback. Very Good.
Precio
EUR 11.00
EUR 8.57 enviando a
THE INVENTION OF THE RESTAURANT. Paris And Modern Gastronomic Culture.
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THE INVENTION OF THE RESTAURANT. Paris And Modern Gastronomic Culture.

de Spang, Rebecca L

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Aceptable
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780674006850 / 0674006852
Cantidad disponible
1
Librería
North Reading, Massachusetts, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.61
EUR 5.00 enviando a

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Descripción:
Harvard University Press:, 2001. First published in 2000, this is the fifth printing from 2001, 325 pages, illustrated. "Why are there restaurants? To find the answer, we must accompany the author back to France in the 18th century, when a restaurant was not a place to ear, but a thing to eat: a quasi-medicinal bouillon that formed an essential element of prevolutionary France's nouvelle cusine." FINE SOFTCOVER.. Soft Cover. Fine. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall.
Precio
EUR 18.61
EUR 5.00 enviando a
The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture (Harvard Historical Studies)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture (Harvard Historical Studies)

de Spang, Rebecca L

  • Usado
  • Bien
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780674006850 / 0674006852
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 36.99
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Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 36.99
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The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture (Harvard Historical Studies)
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The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture (Harvard Historical Studies)

de Spang, Rebecca L

  • Nuevo
  • Tapa blanda
Estado
Nuevo
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780674006850 / 0674006852
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 94.40
EUR 5.45 enviando a

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Descripción:
Harvard University Press, 2001-11-30. Paperback. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 94.40
EUR 5.45 enviando a