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Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture
de Spang, Rebecca L
- Usado
- very good
- Tapa blanda
- Estado
- Very Good
- ISBN 10
- 0674006852
- ISBN 13
- 9780674006850
- Librería
-
West Brookfield, Massachusetts, United States
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Sobre este artículo
Cambridge, MA: Harvard University Press, 2001. Paperback. Very Good. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. 325 pp. Tightly bound. Spine not compromised. Text is free of markings. No ownership markings. Light bump to tip of lower right corner front cover.
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Detalles
- Librería
- Book Bear (US)
- Inventario del vendedor #
- 025664
- Título
- Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture
- Autor
- Spang, Rebecca L
- Formato/Encuadernación
- Tapa blanda
- Estado del libro
- Usado - Very Good
- Cantidad disponible
- 1
- ISBN 10
- 0674006852
- ISBN 13
- 9780674006850
- Editorial
- Harvard University Press
- Lugar de publicación
- Cambridge, MA
- Fecha de publicación
- 2001
- Tamaño
- 8vo - over 7¾" - 9&f
- Palabras clave
- Restaurant France French Paris Gastronomy
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Sobre el vendedor
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