The Invention Of the Restaurant

de Spang, Rebecca L

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Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture

de Spang, Rebecca L.

Estado
Usado - Very Good
Published
2001
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780674006850
Cantidad disponible
1
Librería
West Brookfield, Massachusetts, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.29

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Descripción:
Cambridge, MA: Harvard University Press, 2001. Paperback. Very Good. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. 325 pp. Tightly bound. Spine not compromised. Text is free of markings. No ownership markings. Light bump to tip of lower right corner front cover.
Precio
EUR 10.29
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The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Ghastronomic Culture

de Spang, Rebecca L

Estado
Usado - FINE
Edición
(3rd printing)
Published
2000
Encuadernación
Hardbound
ISBN
9780674000643
Cantidad disponible
1
Librería
Bethel, Connecticut, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 27.11

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Descripción:
Cambridge, MA: Harvard Universty Press, 2000. (3rd printing). Hardbound. FINE. Book and dust jacket - As new but jacket has a corner crease to the front flap and book has been kept somewhere with a vague smell of perfume. "In the first decades of the nineteenth century, American and especially British visitors identified restaurants as particularly 'French'.… Saber más sobre este artículo
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The Invention of the Restaurant : Paris and Modern Gastronomic Culture

de Spang, Rebecca L.

Estado
Usado - Publisher's blue cloth
Estado de la sobrecubierta
Jacket not priced or clipped
Edición
Third printing
Published
2000
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780674000643
Cantidad disponible
1
Librería
Henderson, Nevada, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 28.04

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Descripción:
Cambridge, Massachusetts: Harvard University Press, 2000. Fine condition in bright, shiny Fine Dust Jacket. No chips. No tears. No owner's name or bookplate. No remainder marks. No underlining. No highlighting. No margin notes. Clean, square, tight, and unmarked. Sharp corners. Pages are fresh and crisp. With 27 illustrations. … Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 28.04
The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture
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The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture

de Spang, Rebecca L

Estado
New
Edición
1st Edition 1st Printing
Published
2001
Encuadernación
Soft cover
Cantidad disponible
1
Librería
Beaverton, Oregon, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 20.60

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Descripción:
Harvard University Press, 2001. 1st Edition 1st Printing. Soft cover. New. Trade Sized Paperback. First Printing. . 325 pages with notes and index. With illustrations throughout. NEW. Not Read. All corners pointed. Binding tight, without stress creases and square. Without tears, creases, bumps or chips. Not marked and very clean and bright. All books carefully… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 20.60
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The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture (Harvard Historical Studies)

de Spang, Rebecca L.

Estado
Usado - Near Fine
Published
2001
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780674006850
Cantidad disponible
1
Librería
Vancouver, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.27

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Descripción:
Harvard University Press, 2001. Trade paperback in near fine condition. Soft cover. Near Fine.
Precio
EUR 8.27
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The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture (Harvard Historical Studies)

de Spang, Rebecca L

Estado
Used: Good
Edición
First Edition
Published
2000-03-30
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780674000643
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 12.79

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Descripción:
Brand: Harvard University Press, 2000-03-30. First Edition. hardcover. Used: Good.
Precio
EUR 12.79
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The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture (Harvard Historical Studies)

de Spang, Rebecca L

Estado
New
Published
2000-03-30
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780674000643
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 75.15

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Descripción:
Harvard University Press, 2000-03-30. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 75.15
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The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture (Harvard Historical Studies)

de Spang, Rebecca L.

Estado
Usado - Good
Published
3/30/2000 12:00:01 A
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780674000643
Cantidad disponible
1
Librería
Conway, Arkansas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 4.67

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Descripción:
Harvard University Press, 3/30/2000 12:00:01 A. hardcover. Good. 1.1811 in x 9.5276 in x 6.4173 in. Used books may not include access codes or one time use codes. Proven Seller with Excellent Customer Service. Choose expedited shipping and get it FAST.
Precio
EUR 4.67
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The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture (Harvard Historical Studies)

de Spang, Rebecca L.

Estado
Usado - Good
Published
3/30/2000 12:00:01 A
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780674000643
Cantidad disponible
1
Librería
Conway, Arkansas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 4.67

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Descripción:
Harvard University Press, 3/30/2000 12:00:01 A. hardcover. Good. 1.1811 in x 9.5276 in x 6.4173 in. Used books may not include access codes or one time use codes. Proven Seller with Excellent Customer Service. Choose expedited shipping and get it FAST.
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The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture (Harvard Historical Studies)

The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture (Harvard Historical Studies)

de Spang, Rebecca L

Estado
Usado - Very Good
Encuadernación
Hardback
ISBN
9780674006850
Cantidad disponible
1
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.83

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Descripción:
Hardback. Very Good.
Precio
EUR 10.83
The Invention of the Restaurant

The Invention of the Restaurant

de Rebecca L. Spang

Estado
New
Encuadernación
Paperback / softback
ISBN
9780674241770
Cantidad disponible
1
Librería
Uxbridge, Greater London, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 35.46

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Descripción:
Paperback / softback. New. New Book; Fast Shipping from UK; Not signed; Not First Edition; As Spang explains, during the 1760s and 1770s, sensitive, self-described sufferers made public show of their delicacy by going to the new establishments known as “restaurateurs’ rooms” to sip bouillons. But these locations soon be
Precio
EUR 35.46
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The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture (Harvard Historical Studies)

de Spang, Rebecca L.

Estado
Used - Good
ISBN
9780674000643
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 33.57

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Descripción:
Harvard University Press. Used - Good. Good condition. Good dust jacket. A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains.
Precio
EUR 33.57
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The Invention Of The Restaurant

de Rebecca L. Spang

Estado
Brand New
Encuadernación
Softcover
ISBN
9780674241770
Cantidad disponible
1
Librería
Fort Worth, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 24.91

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Descripción:
Harvard University Press. Softcover. Brand New. We ship fast via USPS/FedEx/DHL/Aramex Express Services. No shipping to PO BOX, APO, FPO addresses. Kindly provide day time phone number in order to ensure smooth delivery. We may ship from Asian regions for inventory purpose. 100% Customer satisfaction guaranteed! We use Fast Shipping via DHL/FEDEX/UPS
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The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture: Paris and Modern Gastronomic Culture, With a New Preface: 135 (Harvard Historical Studies)

The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture: Paris and Modern Gastronomic Culture, With a New Preface: 135 (Harvard Historical Studies)

de Spang, Rebecca L.

Estado
Usado - Very Good
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780674241770
Cantidad disponible
1
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 19.95

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Descripción:
Paperback. Very Good.
Precio
EUR 19.95
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The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture, With a New Preface (Harvard Historical Studies)

de Spang, Rebecca L.

Estado
UsedVeryGood The cover is clean but does show some wear.
ISBN
9780674241770
Cantidad disponible
1
Librería
South San Francisco, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 16.57

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Descripción:
UsedVeryGood The cover is clean but does show some wear. .
Precio
EUR 16.57
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The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture (Harvard Historical Studies)

de Spang, Rebecca L

Estado
Used:Good
Edición
First Edition
Published
2000-03-30
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780674000643
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 46.98

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Descripción:
Brand: Harvard University Press, 2000-03-30. First Edition. hardcover. Used:Good.
Precio
EUR 46.98
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The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture (Harvard Historical Studies)

de Spang, Rebecca L.

Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780674000643
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 45.87

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Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 45.87
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The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture (Harvard Historical Studies)

de Spang, Rebecca L.

Estado
UsedGood
ISBN
9780674000643
Cantidad disponible
1
Librería
Interlochen, Michigan, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.38

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Descripción:
UsedGood. The item shows wear from consistent use, but it remains in good condition and works perfectly. All pages and cover are intact (including the dust cover, if applicable). Spine may show signs of wear. Pages may include limited notes and highlighting. May NOT include discs, access code or other supplemental materials.
Precio
EUR 8.38
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The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture (Harvard Historical Studies)

de Spang, Rebecca L.

Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780674006850
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 37.22

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Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 37.22
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The Invention of the Restaurant : Paris and Modern Gastronomic Culture

de Spang, Rebecca L

Estado
Used - Very Good
ISBN
9780674000643
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.40

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Descripción:
Harvard University Press. Used - Very Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 8.40