Japanes Cooking: The Traditions, Techniques, Ingredient, and Recipes
de Kazuko, Emi and Fukuoka, Yasuko
- Usado
- very good
- Tapa blanda
- Estado
- Very Good
- ISBN 10
- 1843094304
- ISBN 13
- 9781843094302
- Librería
-
Summerville, South Carolina, United States
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
London: Hermes House, 2002. Softcover. Very Good. 256 pages.
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- Lowcountry Books (US)
- Inventario del vendedor #
- 1000538
- Título
- Japanes Cooking: The Traditions, Techniques, Ingredient, and Recipes
- Autor
- Kazuko, Emi and Fukuoka, Yasuko
- Formato/Encuadernación
- Softcover
- Estado del libro
- Usado - Very Good
- Encuadernación
- Tapa blanda
- ISBN 10
- 1843094304
- ISBN 13
- 9781843094302
- Editorial
- Hermes House
- Lugar de publicación
- London
- Fecha de publicación
- 2002
Términos de venta
Lowcountry Books
Shipments within two business days of purchase.
Returns accepted within 30 days of purchase. Full purchase price, less shipping cost, will be refunded.
Sobre el vendedor
Lowcountry Books
Miembro de Biblio desde 2006
Summerville, South Carolina
Sobre Lowcountry Books
High quality inventory of used books, covering a wide variety of interests.