Kitchen Science : A Guide to Knowing the How's and Why's for Fun and Success in the Kitchen
de Howard Hillman
- Usado
- as new
- Tapa blanda
- Estado
- As New
- ISBN 10
- 0395480728
- ISBN 13
- 9780395480724
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
3 copias disponibles en esta librería
(Puedes añadir más en el área de pago.)
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company, 1989. Paperback. As New. Disclaimer:Pages are clean and are not marred by notes or folds of any kind. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- ThriftBooks (US)
- Inventario del vendedor #
- G0395480728I2N00
- Título
- Kitchen Science : A Guide to Knowing the How's and Why's for Fun and Success in the Kitchen
- Autor
- Howard Hillman
- Formato/Encuadernación
- Tapa blanda
- Estado del libro
- Nuevo As New
- Cantidad disponible
- 3
- ISBN 10
- 0395480728
- ISBN 13
- 9780395480724
- Editorial
- Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company
- Lugar de publicación
- Boston, Ma
- Fecha de publicación
- 1989
Términos de venta
ThriftBooks
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre el vendedor
ThriftBooks
Miembro de Biblio desde 2018
Seattle, Washington
Sobre ThriftBooks
From the largest selection of used titles, we put quality, affordable books into the hands of readers
Glosario
Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen: