Larousse Gastronomique: The World's Greatest Culinary Encyclopedia, Completely Revised and Updated
de Librairie Larousse
- Nuevo
- Estado
- New
- ISBN 10
- 0307464911
- ISBN 13
- 9780307464910
- Librería
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Benton Harbor, Michigan, United States
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Sobre este artículo
Sinopsis
Librairie Larousse’s Gastronomic Committee includes scores of writers, researchers, editors, photographers, illustrators, and translators who make Larousse Gastronomique the world’s most authoritative culinary reference book. The committee’s president is world-renowned chef and author Jo‘l Robuchon. The author of the first edition of Larousse Gastronomique , published in 1938, was French chef Prosper Montagné (1865—1948).
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Detalles
- Librería
- Ambis Enterprises LLC (US)
- Inventario del vendedor #
- OTF-S-9780307464910
- Título
- Larousse Gastronomique: The World's Greatest Culinary Encyclopedia, Completely Revised and Updated
- Autor
- Librairie Larousse
- Estado del libro
- Nuevo New
- Cantidad disponible
- 2
- Encuadernación
- Hardback
- ISBN 10
- 0307464911
- ISBN 13
- 9780307464910
- Editorial
- Clarkson Potter
- Lugar de publicación
- New York
- Primera fecha de publicación de esta edición
- 2009-10-13
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