Larousse Gastronomique: The World's Greatest Culinary Encyclopedia, Completely Revised and Updated
de Librairie Larousse
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- New
- ISBN 10
- 0307464911
- ISBN 13
- 9780307464910
- Librería
-
Fairfax Station, Virginia, United States
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Sobre este artículo
Sinopsis
Librairie Larousse’s Gastronomic Committee includes scores of writers, researchers, editors, photographers, illustrators, and translators who make Larousse Gastronomique the world’s most authoritative culinary reference book. The committee’s president is world-renowned chef and author Jo‘l Robuchon. The author of the first edition of Larousse Gastronomique , published in 1938, was French chef Prosper Montagné (1865—1948).
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Detalles
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- Inventario del vendedor #
- 0307464911_new
- Título
- Larousse Gastronomique: The World's Greatest Culinary Encyclopedia, Completely Revised and Updated
- Autor
- Librairie Larousse
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Nuevo New
- Cantidad disponible
- 800
- ISBN 10
- 0307464911
- ISBN 13
- 9780307464910
- Editorial
- Clarkson Potter
- Lugar de publicación
- New York
- Fecha de publicación
- 2009-10-13
- X weight
- 113 oz
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