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The Last Days of Haute Cuisine

The Last Days of Haute Cuisine

The Last Days of Haute Cuisine
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The Last Days of Haute Cuisine

de Kuh, Patric

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
  • First
Estado
Muy bueno/Fine
ISBN 10
0670891789
ISBN 13
9780670891788
Librería
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
New Castle, Colorado, United States
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Sobre este artículo

Viking Books, 2001. First edition. Hardcover. Very Good/Fine. 6x1x9. Snooty waiters, seating by social pedigree, and food copied from the classical French canon--these facts of restaurant life are mostly gone from our modern dining scene. But how did this status-based system, typical of the postwar period, mutate into today's uniquely American fine-dining "experience"--a populist stew of New Californian, ethnic, and domesticated French and Italian cooking? Patric Kuh's The Last Days of Haute Cuisine: America's Culinary Revolution tells all, deftly and with wit. "European gastronomy was about the few," says Kuh, "the American market about the many. When they came together they created a whole new form: the modern American restaurant.

Sinopsis

Patric Kuh is a Paris-trained chef who has worked in preeminent restaurants in France, New York, and California. He has written for Gourmet, Esquire , and Salon.com and is the author of a novel, An Available Man . He lives in Los Angeles, California.

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Detalles

Librería
Michael Patrick McCarty, Bookseller US (US)
Inventario del vendedor #
SKU2010029440
Título
The Last Days of Haute Cuisine
Autor
Kuh, Patric
Formato/Encuadernación
Tapa dura
Estado del libro
Usado - Muy bueno
Estado de la sobrecubierta
Fine
Cantidad disponible
1
Edición
First edition
ISBN 10
0670891789
ISBN 13
9780670891788
Editorial
Viking Books
Lugar de publicación
Ny
Fecha de publicación
2001
Tamaño
6x1x9
Palabras clave
food
X weight
18 oz

Términos de venta

Michael Patrick McCarty, Bookseller

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Sobre el vendedor

Michael Patrick McCarty, Bookseller

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