Making & Using Dried Foods
de Phyllis Hobson
- Usado
- Tapa blanda
- Estado
- Very Good+
- ISBN 10
- 0882666150
- ISBN 13
- 9780882666150
- Librería
-
Crawfordville, Florida, United States
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Sobre este artículo
Spine ends worn, top edges speckled.
Explains the four different ways to dry food and recipes for dairy, meats, herbs and veggies. Includes instructions for making a dehydrator.
Explains the four different ways to dry food and recipes for dairy, meats, herbs and veggies. Includes instructions for making a dehydrator.
Reseñas
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Detalles
- Librería
- UniqReads (US)
- Inventario del vendedor #
- 1067
- Título
- Making & Using Dried Foods
- Autor
- Phyllis Hobson
- Estado del libro
- Usado - Very Good+
- Cantidad disponible
- 1
- Encuadernación
- Tapa blanda
- ISBN 10
- 0882666150
- ISBN 13
- 9780882666150
- Editorial
- Storey Communications, Inc
- Lugar de publicación
- Pownal, Vermont
- Fecha de publicación
- 1994
- Palabras clave
- Nature, Health, Food
- Catálogos del vendedor
- Health; Nature;
Términos de venta
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