Mastering the Art of French Cooking (2 Volume Set)
de Child, Julia
- Usado
- Estado
- UsedVeryGood
- ISBN 10
- 0307593525
- ISBN 13
- 9780307593528
- Librería
-
Philadelphia, Pennsylvania, United States
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Sobre este artículo
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Sinopsis
Mastering the Art of French Cooking is a two-volume French cookbook written by American Julia Child, and Simone Beck and Louisette Bertholle both of France. The book was written for the American market and published by Knopf in 1961 (Volume 1) and 1970 (Volume 2).
Reseñas
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Detalles
- Librería
- BookCorner COM LLC (US)
- Inventario del vendedor #
- 52YZZZ00T9QJ_ns
- Título
- Mastering the Art of French Cooking (2 Volume Set)
- Autor
- Child, Julia
- Estado del libro
- UsedVeryGood
- Cantidad disponible
- 1
- Encuadernación
- Hardback
- ISBN 10
- 0307593525
- ISBN 13
- 9780307593528
- Editorial
- Knopf Doubleday Publishing Group
- Lugar de publicación
- New York
- Primera fecha de publicación de esta edición
- 2009-12-01
- Atención
- Puede que se trate de un conjunto de varios volúmenes y requiera de gastos de envío adicionales.
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