Mastering the Art of French Cooking (2 Volume Set)
de Child, Julia
- Nuevo
- Estado
- New
- ISBN 10
- 0307593525
- ISBN 13
- 9780307593528
- Librería
-
Bensalem, Pennsylvania, United States
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
New. .
Sinopsis
Mastering the Art of French Cooking is a two-volume French cookbook written by American Julia Child, and Simone Beck and Louisette Bertholle both of France. The book was written for the American market and published by Knopf in 1961 (Volume 1) and 1970 (Volume 2).
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- Ebooksweb COM LLC (US)
- Inventario del vendedor #
- 52GZZZ00D5SM_ns
- Título
- Mastering the Art of French Cooking (2 Volume Set)
- Autor
- Child, Julia
- Estado del libro
- Nuevo New
- Cantidad disponible
- 1
- Encuadernación
- Hardback
- ISBN 10
- 0307593525
- ISBN 13
- 9780307593528
- Editorial
- Knopf Doubleday Publishing Group
- Lugar de publicación
- New York
- Primera fecha de publicación de esta edición
- 2009-12-01
- Atención
- Puede que se trate de un conjunto de varios volúmenes y requiera de gastos de envío adicionales.
Términos de venta
Ebooksweb COM LLC
30 day return guarantee, with full refund including shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre el vendedor
Ebooksweb COM LLC
Miembro de Biblio desde 2009
Bensalem, Pennsylvania
Sobre Ebooksweb COM LLC
Online Book Store