Mastering the Art of French Cooking
de Child, Julia
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Fair/No Dust Wrapper
- Librería
-
OCEANSIDE, California, United States
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Sobre este artículo
Alfred A. Knopf. Fair/No Dust Wrapper. 1967. Worn, Stained Pages. Hard Cover. (W186) .
Sinopsis
Mastering the Art of French Cooking is a two-volume French cookbook written by American Julia Child, and Simone Beck and Louisette Bertholle both of France. The book was written for the American market and published by Knopf in 1961 (Volume 1) and 1970 (Volume 2).
Reseñas
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Detalles
- Librería
- J. E. MILES, A BOOKSELLER (US)
- Inventario del vendedor #
- 462374
- Título
- Mastering the Art of French Cooking
- Autor
- Child, Julia
- Formato/Encuadernación
- Hard Cover
- Estado del libro
- Usado - Fair/No Dust Wrapper
- Edición
- Worn, Stained Pages
- Encuadernación
- Tapa dura
- Editorial
- Alfred A. Knopf
- Fecha de publicación
- 1967
Términos de venta
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Sobre el vendedor
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