Mastering the Art of French Cooking, Vol. 1
de Julia Child; Louisette Bertholle; Simone Beck
- Nuevo
- Estado
- New
- ISBN 10
- 0375413405
- ISBN 13
- 9780375413407
- Librería
-
Benton Harbor, Michigan, United States
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Sinopsis
"Anyone can cook in the French manner anywhere," wrote Mesdames Beck, Bertholle, and Child, "with the right instruction." And here is the book that, for forty years, has been teaching Americans how.
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Detalles
- Librería
- Ambis Enterprises LLC (US)
- Inventario del vendedor #
- OTF-S-9780375413407
- Título
- Mastering the Art of French Cooking, Vol. 1
- Autor
- Julia Child; Louisette Bertholle; Simone Beck
- Estado del libro
- Nuevo New
- Cantidad disponible
- 40
- Encuadernación
- Tapa dura
- ISBN 10
- 0375413405
- ISBN 13
- 9780375413407
- Editorial
- Knopf
- Lugar de publicación
- New York
- Primera fecha de publicación de esta edición
- 2001
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