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MASTERING THE ART OF FRENCH COOKING Volume Two

MASTERING THE ART OF FRENCH COOKING Volume Two

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MASTERING THE ART OF FRENCH COOKING Volume Two

de CHILD, JULIA, LOUISETTE BERTHOLLE, SIMONE BECK

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
VG /VG
ISBN 10
0394401522
ISBN 13
9780394401522
Librería
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
albany, New York, United States
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Sobre este artículo

NY: ALFRED A . KNOPF. TWELFTH PRINTING, MENDED TEAR TO THEUNCLIPPED DJ, BOOK IS CLEAN & UNMARKED. . VG. Hardcover. 1977.

Sinopsis

Mastering the Art of French Cooking is a two-volume French cookbook written by American author Julia Child, Simone Beck, and Louisette Bertholle, both of France. Written for the American market, it was published by Alfred A. Knopf in 1961 (Volume 1) and 1970 (Volume 2). Widely credited with bringing French cuisine into the American home, it has since become a standard in the culinary world. Originally, a third volume was planned but Child lost interest in the project as her television career took off and so Simone Beck published separately what would have been the third volume as Simca's Cuisine .

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Detalles

Librería
Gian Luigi Fine Books Inc. US (US)
Inventario del vendedor #
047135
Título
MASTERING THE ART OF FRENCH COOKING Volume Two
Autor
CHILD, JULIA, LOUISETTE BERTHOLLE, SIMONE BECK
Ilustrador
SIDONIE CORYN
Formato/Encuadernación
Tapa dura
Estado del libro
Usado - VG
Estado de la sobrecubierta
VG
Cantidad disponible
1
ISBN 10
0394401522
ISBN 13
9780394401522
Editorial
ALFRED A . KNOPF
Lugar de publicación
NY
Fecha de publicación
1977
Palabras clave
CULINARY
Catálogos del vendedor
Culinary Arts;

Términos de venta

Gian Luigi Fine Books Inc.

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Sobre el vendedor

Gian Luigi Fine Books Inc.

Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Miembro de Biblio desde 2005
albany, New York

Sobre Gian Luigi Fine Books Inc.

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Glosario

Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:

VG
Very Good condition can describe a used book that does show some small signs of wear - but no tears - on either binding or...

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