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Meat Book: A Consumer's Guide to Selecting, Buying, Cutting, Storing, Freezing, and Carving the Various Cuts

Meat Book: A Consumer's Guide to Selecting, Buying, Cutting, Storing, Freezing, and Carving the Various Cuts

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Meat Book: A Consumer's Guide to Selecting, Buying, Cutting, Storing, Freezing, and Carving the Various Cuts

de Evans, Travers Moncure

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
Estado
Muy bueno/Very Good
ISBN 10
0684135655
ISBN 13
9780684135656
Librería
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Seattle, Washington, United States
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N Y: Scribner, 1973. Hard Cover. Very Good/Very Good. A clean, unmarked book with a tight binding. Edge wear and small tears to dust jacket. 310 pages. Many b&w illustrations.

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Detalles

Librería
Pistil Books Online US (US)
Inventario del vendedor #
150411
Título
Meat Book: A Consumer's Guide to Selecting, Buying, Cutting, Storing, Freezing, and Carving the Various Cuts
Autor
Evans, Travers Moncure
Formato/Encuadernación
Hard Cover
Estado del libro
Usado - Muy bueno
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Cantidad disponible
1
Encuadernación
Tapa dura
ISBN 10
0684135655
ISBN 13
9780684135656
Editorial
Scribner
Lugar de publicación
N Y
Fecha de publicación
1973
Palabras clave
meat, Cooking, beef, pork, Ham, Lamb, veal, Variety meats, Sausage, Luncheon meat, Basic cuts Grading Sytem, roasts, Chops, Steaks
Catálogos del vendedor
Cooking and Food Writing;

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