Ir al contenido

Menus Made Easy: 37E

Menus Made Easy: 37E

Menus Made Easy: 37E

Menus Made Easy: 37E

de Lake, Nancy

  • Usado
Estado
Ver descripción
Librería
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Melbourne, Victoria, Australia
Precio
EUR 34.01
O solamente EUR 30.61 con un
Membresía Biblioclub
EUR 25.16 Envío a USA
Envío estándar: de 10 a 28 días

Más opciones de envío

Formas de pago aceptadas

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Discover
  • PayPal

Sobre este artículo

London, UK: Frederick Warne & Co, 1936. Second-hand hardcover.

Lake, Nancy. Menus Made Easy: or how to order dinner & give the dishes their French names. (37th Ed, 2nd Imp) Frederick Warne & Co: London, 1936. 8vo (190x130mm) HC xi,292pp. VG/VG- dj chipped, rep tears, some loss; prelims & edges lightly foxed & toned

Reseñas

Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)

¡Estás clasificando este libro como un obra, no al vendedor ni la copia específica que has comprado!

Detalles

Librería
Books for Cooks AU (AU)
Inventario del vendedor #
1804
Título
Menus Made Easy: 37E
Autor
Lake, Nancy
Formato/Encuadernación
Second-hand hardcover
Estado del libro
Usado
Cantidad disponible
1
Editorial
Frederick Warne & Co
Lugar de publicación
London, UK
Fecha de publicación
1936
Catálogos del vendedor
Antiquarian & Facsimile;

Términos de venta

Books for Cooks

30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.

Sobre el vendedor

Books for Cooks

Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Miembro de Biblio desde 2018
Melbourne, Victoria

Sobre Books for Cooks

Australia's specialist indie culinary bookstore for armchair cooks, professional chefs & avid foodies right in the heart of Melbourne at the Queen Victoria Market; open every day. We stock over 45,000 new, old, vintage and antiquarian books & ephemera about food, drink and the culinary arts Members of ANZAAB, ILAB, IOBA and the Australian Booksellers Association. Established 1983.

Glosario

Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:

Edges
The collective of the top, fore and bottom edges of the text block of the book, being that part of the edges of the pages of a...
Foxed
Foxing is the age related browning, or brown-yellowish spots, that can occur to book paper over time. When this aging process...

Categorías de este libro

tracking-