Ir al contenido

No hay imagen

Menus Made Easy - Or How to Order Dinner and Give the Dishes Their French Names

No hay imagen

Menus Made Easy - Or How to Order Dinner and Give the Dishes Their French Names

de Lake, Nancy

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Bien/No Jacket - as issued
Librería
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Reading, United Kingdom
Precio
EUR 17.95
O solamente EUR 16.15 con un
Membresía Biblioclub
EUR 11.96 Envío a USA
Envío estándar: de 10 a 21 días

Más opciones de envío

Formas de pago aceptadas

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Discover
  • PayPal

Sobre este artículo

London: Frederick Warne & Co., 1911. Book. Good. Hardback. Ninth Edition. 12mo - over 6¾" - 7¾" tall. Good condition. Only work "Kirk2 written in ink on free front end paper ffep..

Reseñas

Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)

¡Estás clasificando este libro como un obra, no al vendedor ni la copia específica que has comprado!

Detalles

Librería
Books & Bygones GB (GB)
Inventario del vendedor #
27634
Título
Menus Made Easy - Or How to Order Dinner and Give the Dishes Their French Names
Autor
Lake, Nancy
Formato/Encuadernación
Tapa dura
Estado del libro
Usado - Bien
Estado de la sobrecubierta
No Jacket - as issued
Edición
Ninth Edition
Editorial
Frederick Warne & Co.
Lugar de publicación
London
Fecha de publicación
1911
Tamaño
12mo - over 6¾" - 7&
Palabras clave
Cookery Cooking Food Recipies
Catálogos del vendedor
Cookery; Cookery - History and Reference;

Términos de venta

Books & Bygones

30 day return guarantee, with full refund including shipping costs for up to 30 days after delivery [ONLY if an item arrives misdescribed or damaged] We should be contacted before any returns are made

Sobre el vendedor

Books & Bygones

Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Miembro de Biblio desde 2009
Reading

Sobre Books & Bygones

On line inventory of 10,500 books, many genres.Our main interest is Cookery Books of which we have just over 4,500 books

Glosario

Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:

FFEP
A common abbreviation for Front Free End Paper. Generally, it is the first page of a book and is part of a single sheet that...
12mo
A duodecimo is a book approximately 7 by 4.5 inches in size, or similar in size to a contemporary mass market paperback. Also...

Categorías de este libro

tracking-