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Michel Roux : New Creative Techniques from a French Master Chef de Michel Roux - 2003

de Michel Roux

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Michel Roux : New Creative Techniques from a French Master Chef de Michel Roux - 2003

Michel Roux : New Creative Techniques from a French Master Chef

de Michel Roux

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Rizzoli International Publications, Incorporated, 2003. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
  • Librería ThriftBooks US (US)
  • Formato/Encuadernación Tapa dura
  • Estado del libro Usado - Good
  • Cantidad disponible 2
  • Encuadernación Tapa dura
  • ISBN 10 0847825418
  • ISBN 13 9780847825417
  • Editorial Rizzoli International Publications, Incorporated
  • Fecha de publicación 2003

Tenemos 16 ejemplares disponibles a partir de EUR 4.72.

Michel Roux : New Creative Techniques from a French Master Chef
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Michel Roux : New Creative Techniques from a French Master Chef

de Roux, Michel

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780847825417 / 0847825418
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 4.72
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Descripción:
Rizzoli International Publications, Incorporated. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 4.72
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Michel Roux : New Creative Techniques from a French Master Chef

Michel Roux : New Creative Techniques from a French Master Chef

de Michel Roux

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
Estado
Usado - Aceptable
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780847825417 / 0847825418
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.12
Envío gratuito a

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Descripción:
Rizzoli International Publications, Incorporated, 2003. Hardcover. Acceptable. Disclaimer:Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.12
Envío gratuito a
Michel Roux : New Creative Techniques from a French Master Chef

Michel Roux : New Creative Techniques from a French Master Chef

de Michel Roux

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780847825417 / 0847825418
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.12
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Descripción:
Rizzoli International Publications, Incorporated, 2003. Hardcover. Good. Missing dust jacket; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.12
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Michel Roux : New Creative Techniques from a French Master Chef
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Michel Roux : New Creative Techniques from a French Master Chef

de Roux, Michel

  • Usado
Estado
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780847825417 / 0847825418
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.62
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Descripción:
Rizzoli International Publications, Incorporated. Used - Very Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 7.62
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Michel Roux : New Creative Techniques from a French Master Chef
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Michel Roux : New Creative Techniques from a French Master Chef

de Roux, Michel

  • Usado
Estado
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780847825417 / 0847825418
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.62
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Descripción:
Rizzoli International Publications, Incorporated. Used - Very Good. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 7.62
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Michel Roux: New Creative Techniques from a French Master Chef
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Michel Roux: New Creative Techniques from a French Master Chef

de Roux, Michel

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780847825417 / 0847825418
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.51
EUR 3.99 enviando a

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Descripción:
Rizzoli. Used - Good. Good condition. Good dust jacket. A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains.
Precio
EUR 5.51
EUR 3.99 enviando a
Michel Roux: New Creative Techniques from a French Master Chef
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Michel Roux: New Creative Techniques from a French Master Chef

de Roux, Michel

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780847825417 / 0847825418
Cantidad disponible
1
Librería
Vinemont, Alabama, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.79
EUR 3.99 enviando a

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Descripción:
Rizzoli, 4/19/2003. Hardcover. Good. Hardback with dust jacket in good condition. Some very light shelf wear, otherwise a good clean copy. Marker mark inside the front cover.
Precio
EUR 7.79
EUR 3.99 enviando a
New Creative Techniques from a French Master Chef

New Creative Techniques from a French Master Chef

de Roux, Michel

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780847825417 / 0847825418
Cantidad disponible
3
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 4.38
EUR 8.57 enviando a

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Descripción:
Hardback. Very Good.
Precio
EUR 4.38
EUR 8.57 enviando a
New Creative Techniques from a French Master Chef

New Creative Techniques from a French Master Chef

de Roux, Michel

  • Usado
  • Bien
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780847825417 / 0847825418
Cantidad disponible
4
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 4.38
EUR 8.57 enviando a

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Descripción:
Paperback. Good.
Precio
EUR 4.38
EUR 8.57 enviando a
Michel Roux: New Creative Techniques from a French Master Chef
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Michel Roux: New Creative Techniques from a French Master Chef

de Roux, Michel

  • Usado
  • Tapa dura
  • First
Estado
Usado - Collectible, Fine
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780847825417 / 0847825418
Cantidad disponible
1
Librería
Concord, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.33
EUR 5.00 enviando a

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Descripción:
Rizzoli International Publications, New York, 2002. Hardcover. Collectible, Fine/Very Good. Quarto, hardcover, fine in VG white and green pictorial dj. First edition. First printing. 175 pages with many colored photos. Michel Roux has 30 years' experience as a top chef and a vast wealth of culinary knowledge and expertise. Over the years his style of cooking has evolved from the classic French of his Parisian apprenticeship to a lighter, healthier approach, more in keeping with current tastes. sauces and marinades, through steamed and poached dishes, pan-fried food, grills and roasts, to baking. Roux uses classic techniques, but gives each recipe a scintillating modern twist. 192 pp. including index.
Precio
EUR 11.33
EUR 5.00 enviando a