The New French Cooking: Minceur Cuisine Extraordinaire
de Aulicino, Armand
- Usado
- good
- Tapa blanda
- Estado
- Good
- Librería
-
Glencoe, California, United States
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
Grosset & Dunlap, 1977. Some cover and spine wear.. Paperback. Good.
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- Ahab Books (US)
- Inventario del vendedor #
- 0823086
- Título
- The New French Cooking: Minceur Cuisine Extraordinaire
- Autor
- Aulicino, Armand
- Formato/Encuadernación
- Tapa blanda
- Estado del libro
- Usado - Good
- Editorial
- Grosset & Dunlap
- Fecha de publicación
- 1977
- Catálogos del vendedor
- COOKBOOKS;
Términos de venta
Ahab Books
Please contact us within two weeks of delivery for returns.
Sobre el vendedor
Ahab Books
Miembro de Biblio desde 2003
Glencoe, California
Sobre Ahab Books
Offering used, rare and out of print books for every age and interest since 1997.
Glosario
Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:
- Spine
- The outer portion of a book which covers the actual binding. The spine usually faces outward when a book is placed on a shelf....